IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Спортните купета на Toyota&Subaru ще видим през декември

Toyota и Subaru планират да представят своите версии на купето със задно предаване през декември.

Спортните купета на Toyota&Subaru ще видим през декември
Това ще стане на автомобилното шоу в Токио. Вече е ясно, че специално за пазара в САЩ, версията на Toyota ще се произвежда с марката на Scion.
 
Автомобилите ще бъдат на пазара по едно и също време през първата половина на следващата година, съобщава изданието Inside Line.
 
 
За първи път Toyota и Subaru съобщиха за общия си проект през април 2008. От тогава до днес, Toyota показа три прототипа на своя автомобил и един с марката на Scion. От Subaru са представили само прозрачен макет на бъдещото си купе и неговото окачване и двигател.
 
Знае се, че двигателят на купето със задно предаване ще бъде с двулитров бензинов boxer от Subaru, който при варианта на Toyota ще има мощност от 200 к.с., а при купето на Subaru, вероятно 260 к.с. В зависимост от пазара на който ще се предлага, спортното купе ще бъде или с механична скоростна кутия с 6 степени или с автоматична трансмисия.
 
Спортният автомобил ще има самоблокиращ се заден диференциал и лети джанти с размер 18 цола още в базисната си версия. Според предварителните данни, купето ще има цена на пазара в Япония от около 2 500 000 йени (към 29 000 долара).
0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 23 rate down comment
    Котоошу ( преди 12 години )
    Дръжте си ги в азия тез бангии тук имаме БМВ, карайте си ги гейчета.Икона било , икона по боклукчийство да .
  • #4
    20 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това е наследник на иконата АЕ86, която е легендарно купе! Някой трябва да е чел или видял, иначе няма как да коментирате кое икона и кое -не. А откъм дизайн е страхотна, доста по-нахъсан и спортен дизайн от Ауди А5 или Фолксваген Сироко като пример, те са безлични невестулки пред тая Тойота.
  • #3
    2 rate up comment 20 rate down comment
    FORD MOTOR SPORT ( преди 12 години )
    ot kat gi rqsna zemetresenieto i o6te pove4e poludqha gadnite jalturi
  • #2
    7 rate up comment 17 rate down comment
    haha ( преди 12 години )
    Вече ставате досадни с тези реклами на Toyota,през ден ни напомняте за този модел,все едно някой супер спортен и доказал се модел икона в автомобилостроенето се подновява.А в същност не се знае дали моделът е добър,дори от дизайнерска гледна точка е грозноват,меко казано.
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Айде пак? Остава тойотата, щото е тойота да гори 5 на сто, а субаруто, щото е субару - 2.