IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nataly Poly и Fiat 500 by Gucci

Рускинята е новото лице (и крака) на специалната Gucci серия на Fiat 500.

Nataly Poly и Fiat 500 by Gucci

Руския модел Наталия Сегеевна Полевщикова, по-известна с името Nataly Poly направи гореща фотосесия за промо кампанията на Fiat 500 by Gucci.

Съвместната кампания на русата изкусителка и специалния Fiat 500, е дело на криейтив директора на Gucci Фрида Джанини, която е отговорна и за дизайна на 500 by Gucci.

Преработеното италианско возило се предлага в две цветови теми - черен екстериор с хромирани елементи и интериор с черна и бяла кожа или с бяла боя за екстериора и отново интериор в черно и бяло. И в двата случая колата има специални отличителни ленти, чиито цветове са използвани и за предпазните колани.

Всички снимки


Возилото е създадено по случай 150-годишнината от обединението на Италия и 90-годишнината от създаването на марката Gucci.

Задвижва се от 1.4-литров двигател с мощност 100 к.с. и струва точно €17,000. Колата се предлага в Италия от първи април, а на останалите пазари ще бъде налична от началото на юли.

За специалния Fiat 500 е създадена и серия от дрехи и аксесоари, вдъхновени от стила на колата.

0 от 500