IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai пуска и Solaris хечбек

Hyundai показа на официалния си сайт първите снимки от хечбека Solaris, специалният модел за Русия.

Hyundai пуска и Solaris хечбек

От януари този модел във версия седан вече се продава в Русия. Сега от фирмата ще пуснат и хечбек.

Производството и на хечбека ще става в завода на фирмата в Санкт Петербург от май. Хечбекът Hyundai Solaris с пет врати ще се предлага със същите двигатели, с които се сглобява и седана. Това са бензинови агрегати с обем 1.4 и 1.6 литра, с мощност съответно 107 и 123 к.с.

Двигателите ще се комбинират с механична трансмисия с пет степени или с автомат с четири степени. Единствената същественаразлика между хечбека и седана е обемът на багажника, при седана е 465 литра, при хечбека ще бъде 370 литра.

Хечбекът ще се предлага в четири версии на оборудване - Classic, Active, Style и Dynamic (при седана са пет - Base, Classic, Optima, Comfort и Family).

В стандартното оборудване на хечбека с пет врати влизат две въздушни възглавници, ABS, предни електрически стъкла, имобилайзър, подготовка за монтиране на аудиосистема с четири репродуктора.

Все още не са обявени цените на хечбека. Да напомнил, че най-ниската цена на Solaris седан е 399 000 рубли (около 17 800 лева).

0 от 500