IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

45 години от появата на Chevrolet Camaro

Chevrolet представи специална модификация на купето и кабриолета Camaro, по повод 45 години от пускането на модела.

45 години от появата на Chevrolet Camaro
За първи път новата модификация ще бъде представена официално на 15 април, по време на специално събитие, наречено Camaro5 Fest II, което ще бъде на пистата Firebird International в Аризона.
 
 
Специалната модификация на Chevrolet Camaro ще се отличава от стандартния автомобил по новия капак на двигателя с дебели ленти с червена част, (преминаващи и на капака на багажника), както и табелки с надпис „45” на предните калници, по 20 цоловите лети джанти с нов дизайн, по новия заден спойлер, сребърните пръстени около фаровете за мъгла и задните светлини изпълнени в стила на версия RS, а също и по различния интериор и кожените седалки с изписано лого „45” на облегалките на главите.
 
 
За юбилейната версия на Chevrolet Camaro, както и при стандартния модел за 2012 г., ще садостъпни редица технически новини. Нов ще бъде двигателят с 6 цилиндъра и работен обем 3.6 литра с технология за директно впръскване на горивото. Той е с нова цилиндрова глава, нова горивна помпа и нови инжекциони, модернизирани разпределителни валове и модернизирана изпускателна система.
 
 
Промените са направили двигателя по-лек с 9.3 кг, мощността му е с 11 к.с. по-висока и достига 323 к.с. В същото време разходът на гориво е понижен с около 10%. В същото време стана ясно, че версия Camaro SS модел 2012 ще има ново окачване, с нова геометрия и нова настройка на амортисьорите.
 
 
 
0 от 500