IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи образ от новия SM7

Samsung, корейското подразделение на Renault, показа образ тип тийзър на концепцията SM7.

Първи образ от новия SM7
С нея се показва как ще изглежда бъдещото поколение на луксозния седан на марката. Сега актуалното поколение на SM7, което се сглобява на платформата J31 от Nissan, е на пазара от 2004 година. На същата платформа се сглобяват и Nissan Teana и Nissan Maxima.
 
 
Концепция за наследника на SM7 ще бъде показана по време на автомобилния салон в Сеул, който ще бъде открит на първи и ще продължи до 10 април. Ако съдим по тийзъра, бъдещият голям седан ще има спортен вид и доста агресивен дизайн.
 
Предницата е доминирана от голяма маска с формата на трапец, обхващаща и част от капака на двигателя. SM7 Concept има доста нисък, подобен на този при купе, профил. От този първи образ обаче, не става ясно каква е задната част на автомобила.
 
Официалните данни за новия SM7 са оскъдни, но вече е известно, че ще използва удължена версия на платформата на която сега се сглобява SM5 (модел в Европа известен като Renault Latitude).
 
Бъдещият SM7 ще бъде съвместно дело на френските и корейски конструктори, като ще видим серийната версия към края на тази година.
 
Най-вероятно бъдещият SM7 няма да се продава в Европа, доколкото от френската група бяха казали, че засега на Стария континент няма да продават модел по-голям от Latitude.
0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Nick ( преди 13 години )
    Ако искате ексклузивни снимки пишете. Цена: 5 евро на снимка :DПланирам да отида още на 3ти Април, със един състудент от Сеул.