IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващите Lamborghini-та

Моделната гама на Lamborghini за следващите няколко години.

Следващите Lamborghini-та

След като представи Aventador и го предаде за поне година напред, Lamborghini вече мисли за следващите си модели. Според появилата се в интернет информация моделаната гама на марката за следващите няколко години ще включва поне три чисто нови модела.

Първият от тях ще бъде базиран на концепцията Sesto Elemento и ще бъде наличен в силно лимитиран тираж. Возилото няма да замести настоящ модел на Lamborghini, а ще заеме нишата на Reventon, което означава уникален автомобил с малко бройки и висока цена.

Следващ в плановете на марката е Estoque, за който се твърди, че е близо до продуктовия си вариант. Автомобилът ще използва платформата на следващите поколения Porsche Panamera, Audi A8 и Bentley Continental, като се предвижда освен купе с четири врати да има и версия GT с две врати.

Скоро след това ще видим и заместникът на Gallardo, вероятно под името Cabrera. Той също като Gallardo ще получи многобройни версии - олекотен вариант, версия със задвижване към задните колела и други.

Подобна съдба се очаква и за Aventador, който ще се сдобие с открита и Super Veloce версия.

0 от 500