fallback

Промените не винаги са за добро!?

Шест модела, сред които Mercedes-Benz E, BMW X5 и Volkswagen Jetta се представят по-зле от предшествениците си, сочи тест на Consumer Reports.

Американското списание Consumer Reports определи шест возила от тази моделна година (Honda Odyssey, Toyota 4Runner, Toyota Sienna, Volkswagen Jetta, Mercedes-Benz E350 и BMW X5), като по-зле представящи се от предшествениците си. Consumer Reports все още препоръчва част от тях, но останалите определя като разочарование.Honda Odyssey, Mercedes-Benz E350 и Toyota Sienna например, се представят по-зле от предшествениците си, в част от тестовете на Consumer Reports, но изданието ги определя като "все още много добри превозни средства, които обаче съвсем не се съобразяват с нормите, установени от предишните си".За разлика от тях, "BMW X5, Toyota 4Runner и Volkswagen Jetta са пълно разочарование", отсичат от Consumer Reports."Автомобилните компании влагат милиони за редизайн, за да може новият модел да бъде още по-добър от този, който заменя. Резултатът обаче не винаги е положителен. През последните години нашите тестове показват, че някои модели се представят по-зле от предшествениците си. Дали заради свити бюджети или нови продуктови стратегии, това е тревожна тенденция, особено, защото често виждаме спад в резултатите при "контрол" и "управление", което може да повлияе на безопасността на превозните средства", уточняват американците. РезултатитеVolkswagen Jetta - 60 точки при тазгодишните изпитания, 76 при тестовете на предходния модел. Областите, в които резултатът е по-слаб са: Пътно поведение, управление, спирачна система, шум, изработка на интериора.Toyota Sienna FWD/AWD - 80/79 точки при тазгодишните изпитания, 93/89 при тестовете на предходния модел. Областите, в които резултатът е по-слаб са: Управление, шум, изработка на интериора.Toyota 4Runner - 55 точки при тазгодишните изпитания, 66 при тестовете на предходния модел. Областите, в които резултатът е по-слаб са: Стабилност, управление, шум, комфорт на шофьорското място, изработка на интериора.BMW X5 - 67 точки при тазгодишните изпитания, 77 при тестовете на предходния модел. Областите, в които резултатът е по-слаб са: Контрол, скоростен лост, видимост.Mercedes-Benz E350 - 79 точки при тазгодишните изпитания, 88 при тестовете на предходния модел. Областите, в които резултатът е по-слаб са: Управление, возия, икономичност.Honda Odyssey - 83 точки при тазгодишните изпитания, 91 при тестовете на предходния модел. Областите, в които резултатът е по-слаб са: Пътно поведение, спирачна система, багажно пространство.

Тагове:
fallback
  • #20
    Анонимен ( преди 13 години )
    Експерте, лошо управление знаеш ли какво значи? Не да ти е тежък или лек волана! А самото управление на автомобила е по-лошо.
  • #19
    Анонимен ( преди 13 години )
    Изкарай данните да видим колко милиона на година се продават в китай лускозни коли! Айде изкарай данните да ти се смея! До нати-експерта с Мерцедесите. Момче като не отлепяш нищо от коли, защо не си мълчиш?! Мерцедес в САЩ не продават блу, млу глу бензини! дреме му на американеца за немските блута, той изобщо не ги купува! Говорим за Е350, той не е нито блу, нито глу.Така че вземи се успокой и грачи на други места!Експерте! И , експерте, кой ти говори за поведение на пътя??
  • #18
    ( преди 13 години )
    Блу, млу и глу, както ти го наричаш, го има и при бензините. Убеден съм, че въобще не знаеш, ама въобще, какво означава това. А относно управлението, мнага по добро е при 212, отколкото при 211. Управлението и поведението на пътя са различни термини. Ама ти сигурно и това не знаеш...Аман от експерти! Като не ви е ясно нещо, питайте, нищо срамно няма. Аз като ходя на ресторант, оставям на готвача да готви, не му давам акъл какво да слага в манджите...
  • #17
    hahahahahahaha ( преди 13 години )
    До глупендера които твърди,че в Китай не се копували премиум автомобили. "Много бързо Китай се превърна в един от най-големите пазари за луксозни автомобили в света." Това го копирах от по горната тема.Да го прочете а не да философства и да се прави на умен!
  • #16
    Анонимен ( преди 13 години )
    Фолксваген не изненадват,всички си знаем какви тояги са.
  • #15
    Анонимен ( преди 13 години )
    Това са пожелания. Преовери колко премиум коли се продават в Индия и Китай. И пак се обади дали са 300 млн.!
  • #14
    Анонимен ( преди 13 години )
    Абе така е, ама като са 2 млрд. се ше има 300 200млн. платежоспособни, колкото всичките американци, а и с тези темпове на развитие платежноспособността им ще се увеличава в бъдеще.
  • #13
    Анонимен ( преди 13 години )
    Да де, но индийците и китайците не са платежоспособни.
  • #12
    Анонимен ( преди 13 години )
    И въобще да не знаят американците за ауди, по- важно отсега нататък ще е китайците и индийците да знаят какво е ауди, защото са 1/3 от населението на света.
  • #11
    Анонимен ( преди 13 години )
    тук се говори специално за мб е 350
fallback
Последни