fallback

Като на кино

Видео - Как се подготвят пилотите на High Security возилата на BMW.

High Security серията на BMW гарантира на пасажерите си максимална сигурност, която включва бронировка, устойчива на атака от автомат „Калашников” AK-47. Автомобилите се оборудват също така със специален интерком за общуване между пътниците и хора извън колата, специална система на окачването, специални спирачки, специални гуми, позволяващи безопасно предвижване при липса на налягане и други. Всичко това не би имало значение, ако колата се управлява от неподготвен шофьор. Баварците знаят, че в критична ситуация е необходим обучен пилот, способен да измъкне колата и пасажерите й на безопасно място, по възможно най-бързия начин. Подготовката на тези професионални шофьори се извършва на бившо военно летище в Източна Германия. На него се ежедневно се провеждат импровизирани атаки срещу бронираните BMW-та, стреля се, взривяват се бомби и се изпълняват каскади като по филмите.

Тагове:
fallback
  • #18
    SMOKY ( преди 13 години )
    BMW......nee losh avtomobil....vapreki 4e v BG se namirat mnogo panimaiikovtsi koito pliuiat BMW.....
  • #17
    Анонимен ( преди 13 години )
    Gledaite klipovete na Mercedes E Guard
  • #16
    Triforce ( преди 13 години )
    БМВ е колата, ама малко не е за нашите пътища :(
  • #15
    azzz ( преди 13 години )
    bmw e kolata!!!!
  • #14
    politics of ecstasy ( преди 13 години )
    Добре правят, като се има предвид че основно клиентелата им е от мутраци, трябва да са подготвени за мутрашкия начин на живот.
  • #13
    Анонимен ( преди 13 години )
    Всички "разбирачи" тръгнаха да се изказват неподготвени. Клипчето не е да гледаме как се завива в такава ситуация, а за да покаже, че от БМВ не се опитват само да ти пробутат колата, а се грижат и да си подготвен в такава ситуация. Това е направено не за нас, които гледаме клипа, а за хората които са там. Да усетят какво е в такава ситуация и да реагират правилно. Похвално е, че се грижат и за най-малките детайли. Някои все още се опитват да правят коли, а те само детайлите доизпипват.
  • #12
    Анонимен ( преди 13 години )
    *** i kvo razbrahme , che kogato gramne zriva kolato moje da zaviva na lqvo ili na dqsno - nie ako bqhme stqhme da minem napravo prez zriva
  • #11
    скука ( преди 13 години )
    Тоя път се изцепиха жестоко.... Бмв по принцип са ми любимци, но не мога да си изкривя душата.
  • #10
    Triforce ( преди 13 години )
    Само Х5 е с десен волан. Това "колите" ли е или колата? Гледай по-внимателно и ще видиш!!!
  • #9
    Анонимен ( преди 13 години )
    Redakciata pak sa obarkali kub4etata, stavat za puskane i nestavat za puskane, ili se praviat na Diskovery.
fallback
Последни