IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Детройт показаха и Chevrolet Sonic седан

Макар продажбите все още да се относително високи, сегашният модел Aveo на Chevrolet не е сред отличниците на марката.

В Детройт показаха и Chevrolet Sonic седан
За да различат заместникът от досегашния модел, новото поколение дебютира в Детройт с името Sonic. Ние вече ви показахме снимки от хечбека, сега става ясно, че ще има и седан Sonic.
 
 
Засега новото име ще се ползва само на пазарите в САЩ и Канада. Северноамериканската версия на Sonic ще се предлага базисно с бензинов двигател с обем 1.8 литра, който ще се комбинира или с механична скоростна кутия с пет степени или с автомат с 6 скорости.
 
 
Ще се предлага и версия с бензинов турбодвигател с обем 1.4 литра и мощност 138 к.с. Този двигател ще се комбинира или с механична или с автоматична скоростна кутия с по 6 степени. Собственото тегло на Sonic ще бъде по-ниско от това на по-големия Chevrolet Cruze с около 250 кг. Това гарантира за добрата динамика на автомобила, макар все още да няма официални данни за динамичните му характеристики.
 
 
Интериорът на Sonic е определено по-луксозен от този на досегашния модел, като в същото време вътрешният дизайн е станал по-спортен.
 
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    West City ( преди 13 години )
    И на мен ми харесва екстериорът.Малък седан със спортни черти.И хечбекът не е лош
  • #5
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Класика ( преди 13 години )
    ...:)...,пардон:Kia Picanto съм нарисувал.
  • #4
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Класика ( преди 13 години )
    Тук ми харесва,че горе долу предните фарове не са разтеглени и развлачени до предните врати.Няма модни дизайнерски изстъпления.Кръгли,класически ,с ЖЪЛТ мигач!-както си е редно!Е харесва ми да си призная и защото аз така си ги рисувам новите коли....:) Тук съм преобразил новия компактен Хюндай,именно с такива фарове...:) :http://pics.data.bg/categories/1/общи/212c7fa0444ca3cfb85b6e8830641a62/wsedrfХаресва ми този Шевролет-ръбат,с нормална муцунка,с нормални фарове(значи могло),напрегнат и симпатичен безполу-покрив!Има си всичко!
  • #3
    3 rate up comment 2 rate down comment
    incompetent ( преди 13 години )
    Тия американци не признават друго освен седан. Странна работа.
  • #2
    4 rate up comment 3 rate down comment
    IT ( преди 13 години )
    Yes..!! Кефи много приятна мака колица !! Обаче да му се невиди и дизайнерите всичко много-добре направили ама тия уреди на таблото са много-Shit! :)))ако бяха като на круиз щеше да е бомба :)
  • #1
    5 rate up comment 4 rate down comment
    TURBO_CHARGED ( преди 13 години )
    по-спортен? в какъв смисъл? че има скоростен лост ли???