IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

OPEL ПУСКА „ГОРЕЩА” CORSA OPC

Opel показа първите официални снимки на най-мощната Corsa, чиято премиера ще бъде през март в Женева. По традиция автомобилът ще носи обозначението OPC, а продажбите му в Европа ще започнат още от месец април.

OPEL ПУСКА „ГОРЕЩА” CORSA OPC
„Горещата" версия на Corsa OPC ще бъде произвеждана само в модификация с три врати и ще получи новия турбобензинов двигател с обем 1.6 литра и мощност 192 к.с. Максималният му въртящ момент ще бъде 260 Nm. С него малкият Opel ще постига много добра динамика, като ускорението от 0 до 100 км/час е за 6.8 секунди. Максималната му скорост ще бъде 225 км/час. Освен новия мощен двигател, версията ОРС ще получи и нова спирачна система, понижено окачване с нова настройка, както и модернизирана система за контрол на стабилността. Ще има и външни разлики, като купето има определено спортно и агресивно излъчване, с голями отвори за въздух в предната броня и нови прагове. Джантите са 18 цолови, нови са и тръбите на ауспуховата система, като са разположени в центъра на задната броня. Над задната врата се е появил спойлер. В интериора на Corsa OPC правят впечатление коженият волан, спортните седалки и алуминиевите педали. Стилът като цяло е изразено спортен. Все още от GM не са съобщили цената на новия Opel Corsa ОРС.
0 от 500