IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ROLLS-ROYCE ПРЕДСТАВИ СНИМКИ НА НОВОТО СИ КАБРИО

Rolls-Royce разпространи първите официални фотоси на новия кабриолет, произведен на базата на модела Phantom. Автомобилът ще се казва Rolls-Royce Corniche Convertible.

ROLLS-ROYCE ПРЕДСТАВИ СНИМКИ НА НОВОТО СИ КАБРИО
Всъщност новото кабрио се отличава доста малко от концепцията Rolls-Royce EX, която бе показана през пролетта на 2004 на автосалона в Женева. Единствената промяна е в двигателя, който вместо с 16 цилиндъра, както при концепцията, е дванайсетцилиндров, същият който се монтира и на седана. За разлика от двигателя обаче, във външността на Rolls-Royce Corniche Convertible и Phantom има малко прилики. При новия модел купето е изцяло ново, предната част има различно оформление, а фаровете са диодни. Нова е и рамката на челното стъкло. Покривът на кабриото е класически, мек, работещ с електродвигател, който го сгъва в нишата зад задните седалки, отделена с преграда от естествено дърво. Дървото присъства щедро в целия интериор, като му придава вид на скъпа яхта. Rolls-Royce Corniche Convertible предлага четири места, като на задните седалки е почти толкова комфортно, колкото в седана Phantom. Пасажерите на задните седалки могат да ползват собствена висококачествена аудиосистема. Премиерата на новия кабриолет на Rolls-Royce ще бъде през януари в Детройт. Все още не се знае точната цена на която ще се продава кабриото на Rolls-Royce.
0 от 500