IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

FORD ПОКАЗА МОДЕРНИЗИРАНИЯ C-MAX

Днес Ford разпространи първите официални снимки на модернизирания компактен ван Ford C-Max. Интересно е да се отбележи, че сега този автомобил няма в името си Focus ( предишната версия се казваше Ford Focus C-Max).

FORD ПОКАЗА МОДЕРНИЗИРАНИЯ C-MAX
Промяната засяга главно предната част на автомобила, която е доста по-различна от дизайна на досегашния модел. Новата форма на фаровете е доста по агресивна и прилича на очите на хищник. Нова форма има и предния капак. Променена е и радиаторната решетка. В предната броня са се появили големи въздуховоди в стила на новото поколение на Ford Mondeo. В задната част обновения Ford C-Max се познава по новите задни светлини и променената задна броня. Сериозно е обновен и интериора на автомобила. Таблото е аранжирано по съвършенно различен начин от това на досегашния модел. Ново е решението и на централния панел, както и тапицерията на вратите. Според представителите на Ford сега в интериора на C-Max са използвани много по-качествени материали. Засега не е ясно какви промени има в техническата част на автомобила, като от фирмата съобщиха, че тези данни ще бъдат обявени по-късно.
0 от 500