IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M5 2012 - звук и картина от Nürburgring

Това ще бъде най-култовата М5, твърдят от Bimmerpost.

BMW M5 2012 - звук и картина от Nürburgring
Феновете на баварската марка от Bimmerpost публикуваха видео на новата генерация на BMW M5. Кадрите са заснети на пистата Nürburgring, където текът финалните тестове на новата гореща петица.

Както знаете, новото поколение на колата ще използва 4.4 литров би-турбо (S63 V8) двигател, който ще замени отличения атмосферен V10. Много фенове на марката изразиха притеснение и недоволство от това, че новия модел ще използва по-малък двигател с принудително пълнене. Място за тревоги обаче няма. След като изгледахме видеото, чухме поразителния звук на двигателя и видяхме как возилото преминава през завоите, ни стана ясно, че новата версия на М5 ще бъде достоен наследник на предходните модели.

Bimmerpost дори заявяват, че следващата генерация на BMW M5 ще бъде най-култовата и ще се превърне в най-доброто предложение на пазара в този клас.



BMW M5 2012 ще бъде представен като концепт на автомобилното изложение в Женева, през март 2011 г. Продуктовата версия ще видим през лятото на следващата година под прожекторите на автомобилен салон Франкфурт, а продажбите ще стартират в края на същата година.

Очаква се под капака на BMW M5 2012 да има поне 550 к.с. и 679 Нм. Трансмисията ще бъде с два съединителя, а задвижването типично - към задните колела.
0 от 500