IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M5 2012 - звук и картина от Nürburgring

Това ще бъде най-култовата М5, твърдят от Bimmerpost.

BMW M5 2012 - звук и картина от Nürburgring
Феновете на баварската марка от Bimmerpost публикуваха видео на новата генерация на BMW M5. Кадрите са заснети на пистата Nürburgring, където текът финалните тестове на новата гореща петица.

Както знаете, новото поколение на колата ще използва 4.4 литров би-турбо (S63 V8) двигател, който ще замени отличения атмосферен V10. Много фенове на марката изразиха притеснение и недоволство от това, че новия модел ще използва по-малък двигател с принудително пълнене. Място за тревоги обаче няма. След като изгледахме видеото, чухме поразителния звук на двигателя и видяхме как возилото преминава през завоите, ни стана ясно, че новата версия на М5 ще бъде достоен наследник на предходните модели.

Bimmerpost дори заявяват, че следващата генерация на BMW M5 ще бъде най-култовата и ще се превърне в най-доброто предложение на пазара в този клас.



BMW M5 2012 ще бъде представен като концепт на автомобилното изложение в Женева, през март 2011 г. Продуктовата версия ще видим през лятото на следващата година под прожекторите на автомобилен салон Франкфурт, а продажбите ще стартират в края на същата година.

Очаква се под капака на BMW M5 2012 да има поне 550 к.с. и 679 Нм. Трансмисията ще бъде с два съединителя, а задвижването типично - към задните колела.
0 от 500
  • #29
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Niki ( преди 13 години )
    На 25, а ти пич, да не си на 42 ???
  • #28
    4 rate up comment 1 rate down comment
    NANI ( преди 13 години )
    Абе пич ти на колко години си?
  • #27
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Niki ( преди 13 години )
    Феновете на Мерцедес казват, БМВ карат тези, които не могат да извадят пари за Мерцедес или не са дорасли за него, със здраве пичове БМВ е велика фирма но е след Мерцедес :)
  • #26
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Niki ( преди 13 години )
    Последният ми коментар ще бъде, че все пак много се отклонихме от темата а тя е тази перфекна кола БМВ М5 2011г. Мощен, красив и скъп автомобил, но не достатъчен за да се опъне на Е-класата на брабус. До колкото съм запознат БМВ имат едно предимство пред Мерцедес и то е продажбите, но всяко хлапе знае, че причината е една цената, просто Мерцедеса е по-скъп винаги. А това има значение, феновете на БМВ казват, човек който караз Мерцедес и се качи в БМВ веднага сменя колата.
  • #25
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Niki ( преди 13 години )
    Пример, става въпрос всеки си иам вкус, но погледнете Интерриорно как е подреден Мерцедеса и как останалите, знаете ли че Мерцедес никога няма да си позволи да извади модел за 120000 лева както ауди и да има под капака еднакви части с Шкода, примера е за модела Q5 и фабиа имат еднакви части, което е смешно. БМВ пък са супер пластмасови вътре всичко е по-ниско качество от при Мерцедес, говоря за по-ниските класове разбира се. Не само марката го прави по-скъп от БМВ и Ауди разберете.
  • #24
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Niki ( преди 13 години )
    Карал съм има дози истина в думите ви, но нека ви кажа, това че вървят повече от Мерца е мит, просто возията е направена така, че да е по-плавен да е като кораб изработката, материалите всичко е ралично при Мерцедес, не съм човек който държи да се лепне на седалката, а да потъне в лукс и комфорт, не че Ауди и БМВ не са комфортни, но там спор няма кой е Но 1. Просто в Мерцедеса всичко е различно, возията, материалите и вътре и ан купето, по здрав, по-тежък и също по-мощен с малки изключения.
  • #23
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 13 години )
    че и тя е скучна, като другите автомобили от марката Мерцедес.Затова предпочитам да карам БМВ или Ауди! Там има истинска тръпка. Качи се при конкуренцията и покарай! :)
  • #22
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 13 години )
    Онзи ден карах С180 компресор, регистриран 2005-та година, модел зимата 2004. Нов, автоматик, пазен, абе супер кола. Много върви, ама като я понастъпиш. Но ми направи впечатление, че и т
  • #21
    6 rate up comment 0 rate down comment
    azzzz ( преди 13 години )
    няма зашо да се срамуваш и мерцедес е истинска марка ...
  • #20
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Niki ( преди 13 години )
    Карайте си БМВ и се радвайте на живота, аз балъка ще си карам тъпия Мерцедес и ще седя вътре изчервен от срам, защото БМВ е върха на сладоледа :)