IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

MITSUBISHI LANCER С НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Премиерата на новото поколение на Mitsubishi Lancer ще бъде през януари 2007 г. на международното автомобилно изложение в Детройт, съобщи представител на северноамериканското подразделение на фирмата.

MITSUBISHI LANCER С НОВО ПОКОЛЕНИЕ
За медиите беше предоставена рисунка на бъдещия Lancer. Новият Lancer ще бъде произвеждан на универсалната платформа на Mitsubishi, която сега се използва за производството на Mitsubishi Outlander и редица други модели на групата DaimlerChrysler (Jeep Compass, Dodge Caliber и други). Новото поколение на Lancer e по-голямо от сегашното, а неговият дизайн ще бъде напълно различен от сегашния модел. Стилистиката на новия Lancer е в духа на представената миналата година концепция на Mitsubishi Concept-X. Прави впечатление агресивното излъчване на предницата, широките арки над колелата и относително късата задна част на автомобила. Продажбите на новия Mitsubishi Lancer в Европа ще започнат към средата на 2007 г. Малко по-късно ще се появи и новото поколение на Lancer Evolution, който по традиция има предване 4х4 и мощен турбодвигател.
0 от 500