IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ПЪРВИ СНИМКИ НА НОВИЯ SMART FORTWO

Малко изненадващо, редица интернет сайтове днес публикуват първите снимки на новото поколение Smart Fortwo и на неговата открита версия Roadster. Изненадващо, защото от DaimlerChrysler бяха обявили, че официалната информация за новия Smart ще бъде представена в края на седмицата.

ПЪРВИ СНИМКИ НА НОВИЯ SMART FORTWO
Както се вижда от снимките, новият Smart Fortwo е претърпял доста промени в сравнение с първото поколение. Предната част на автомобила е изцяло нова, фаровете имат друга форма, предната решетка е нова, както и предната броня. Освен това е променен и профила на колата, като друга форма са получили и страничните панели на новия Smart Fortwo. Силно променени са и задните калници, задните светлини, както и дръжките на вратите. Що се отнася до техническите промени в градския автомобил и в неговия интериор, все още нищо не е известно. Тази информация ще се появи вероятно малко по-късно. Това което се знае е, че новото поколение на Smart Fortwo ще влезе в дилърските салони в Европа към края на януари или началото на февруари 2007 г., а година по-късно ще започнат и продажбите в САЩ.
0 от 500