IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes Benz S

9.5
Закупена: 2015 г., Пробег: 20000 км.
Приложимост в ежедневието
10
Надеждност
10
Оборудване
10
Пространство
10
Цена/Качество
6
Качество на материалите
10
Разход на гориво
10
Удоволствие от шофирането
10

Какво не ти харесва

  • Разхода
Mercedes Benz S От: Stern 15.08.2017 11929 прочитания 15 коментара
Начин на ползване:
Ежедневно
На кое качество на автомобила най-много държиш:
Качество/возия
Начин на каране:
Както го усети вътрешното ми ЧИ
Допълнителни бележки
Здравейте колеги, от доста време насам влизам във форума и убивам време тук, реших се най-сетне да напиша и аз един тест драйв , закупих Mercedes S500 4matic 2014 на 50000 км. След първите 1000-2000 км си мислех че това е най-уникалната кола на света и си мислех така поради факта че преди това карах Hyundai SantaFe Sport 2013 , но вече след направени 20000 км установявам, че това е не просто кола а част от шофьора , то не са системи за следене на мъртвите зони да не излиза от лентата като настъпя лентата и ме връща автоматично в лентата и набива леко спирачки, дистроника сам намалява ( ако отпред има кола която се движи с по-малка скорост от моята ) и сам увеличава скоростта след това като няма кола отпред , асистента за завиване сама се движи по пътното платно когато ИМА маркировка ( което в България е рядкост ) така че само на магистралата мога да го използжам на определени участъци... когато пътуваме с жената на по-дълго разстояние като например до Италия или Швейцария тогава се усеща най-добре, че все едно сме били на дивана в хола. Автомобила е просто невероятен преди бях скептик и все си мислех че цената им е прекалено надута но уви, когато човек се докосне и придобие опит с такава кола тогава разбира и защо и е такава цената... масаж на седалките, климатичната им система е най-добрата просто неможеш да усетиш че те духа климатик а в купето става приятно хладно в най-големите жеги навън 40+ . Факта че автомобила разполага с 455 коня е просто неописуем, но и харченето на 25-30/100 като настъпя също бърка в джоба но всеки си прави сметката както се казва, на магистралата като закова дистроника на 140 км/ч средният разход пада до 9-10л / 100 което си направо перфектно. На всеки пожелавам да си закупи такъв автомобил ако има възможност и да не го мисли. Удължаване на гаранцията в СилвърСтар за 1 гд струва 1650 лв като покриват всички големи неща.
Снимки
Mercedes Benz S Mercedes Benz S Mercedes Benz S Mercedes Benz S Mercedes Benz S
0 от 500
  • #15
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Bmw435icc,X3G01 ( преди 6 години )
    Super kola,super motor.Pozdravi
  • #14
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Професор Тюхчеф ( преди 6 години )
    Преди време говорих с един познат в бг и му споделих че се двоумя между ML или едно БМВ 5 М изпълнението и двете се движат около 15-20 хил евро , и той взе да ми обяснява как не знам си кои, с помощите от Германия си купували коли от тези марки и после се разхождали из махалата и че аз съм прекалено бял за БМВ или мерцедес. И от тогава като ме питат за кола -казвам че съм с такси.
  • #13
    51 rate up comment 0 rate down comment
    Georgi ( преди 6 години )
    Чудесен автомобил и със здраве да си го карате. За мен лично Мерцедес има само един недостатък и това е: сервизът на дилъра в България, цените на консумативите за разлика от Германия са двойни на тези на БМВ и Ауди, а качеството на персонала е изглежда доста спорно. Много безаварийни километри Ви пожелавам.
  • #12
    48 rate up comment 1 rate down comment
    man ( преди 6 години )
    Поздрави за приятното ревю! На всеки му е ясно, че колата е страхотна, най-вече на хейтърите! Навсякъде са! Аз като си взех нова CX-5цата и някакви разбирачи пък почнаха да ми обясняват какъв съм балък, че съм купил нова мазда, вместо втора ръка, ама от специалните немски марки, та така. Затова, хорското мнение в канала!
  • #11
    48 rate up comment 2 rate down comment
    Stern ( преди 6 години )
    Най-малко ме интересува хорското мнение на непознати хора... кой какво и защо си мисли изобщо не ме вълнува аз си знам какво съм аз и какво съм постигнал , докато има хора на които се вълнуват от хорското мнение ще е така... всеки казва Мутра измамник, но не си задава сметката този човек с какво си изкарва парите това че знам 7 езика и съм завършил в Швейцария 3 висши немогат дори да си го помислят , за това и ще бъде *** масата Български народ... по дрехите посрещат по акъла изпращат...
  • #10
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Щастливо Притежание ( преди 6 години )
    Когато човек кара такава кола ежедневно се превръща в такъв търтей, че елементарна разходка в парка му се струва абсолютно ненужна. Не знам защо, но S класaта е върха на автомобилната пирамида на Балканите, ако бизнеса го изисква разбирам, но иначе никаква уникалност, никаква оригиналност. С такова возило винаги има и опасност да ви помислят за шофьор, мутра или ***, според това колко тен имате или как сте се облекли.
  • #9
    47 rate up comment 0 rate down comment
    112 ( преди 6 години )
    Поздравления, не са много хората в нашата държава можещи да си позволят автомобил от такъв клас. Изборът няма нужда от коментар. Изглежда че не сте от джигитите смятащи че са с предимство на всякъде щом е с такава кола. Много безаварийни.
  • #8
    45 rate up comment 0 rate down comment
    Stern ( преди 6 години )
    Колега няма да се случи да изпадна до рено или дачия... просто до сега не съм мислил че има нужда да хвърлям едни 200 000 лв за кола която на 4-5 години се сменя но тази като я карам с удължена гаранция до 7гд ще я сменя след това защото не виждам смисъл да я сменям , няма смисъл за по-мощна заради нашите невероятни пътища и без това тези 455 коня са си напълно достатъчни , живот и здраве след 7 гд ще взема отново S560 L обаче защото като си дръпна седлаката назад няма много място зад мен. ;)
  • #7
    39 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Е колега, като си карал Хюндай си успял да събереш парички за S-класа! От тук пътищата ти са 2:- или, както най-често се случва в БГ-то, да изпаднеш до рено или дачия;- или да даваш газ в бизнеса за още по-добър Мерцедес.Пожелавам ти 2-то, но само времето ще покаже ...
  • #6
    59 rate up comment 3 rate down comment
    e46 ( преди 6 години )
    Как може да споменаваш ***** като тойота в статия за кола като мерцедес???