Вход   Регистрация

VW

2.8

VW Golf

Закупена: 2014г., Пробег: 86000 км.
Приложимост в ежедневието
5
Надеждност
1
Оборудване
3
Пространство
5
Цена/Качество
0
Качество на материалите
3
Разход на гориво
3
Удоволствие от шофирането
2
От: Panko
25.11.2016
2414 прочитания
9 коментарa
Какво не ти харесва
дрънчи
скърца
праска

На кое качество на автомобила най-много държиш:

надеждност

Начин на ползване:

нормално

Начин на каране:

бавен

Допълнителни бележки

Двигателя е 1.4 86 коня ! Като от миналия век! Японските като Тойота Корола от преди 20 години 1.4 са 88 коня и много пъргави,а не като този германски спънат кон! Колата изпреарва и ускорява едвам ! Минават ме разни рейсове и тирове непрекъснато. Аз, за да изпреваря чакам нанадолнището ! Интериора е голям ! колата побира хладилници перални етежерки печки и всичко каквото може да си помислите га се свалят задните седалки. КОМФОРТ ! НЕМА КОМФОРТ . Скоростите са много ужасни.при 100км/ч бръмчи ! Колата ДРУСА и вози твърдо, чак прозорците пукат ! Сглобката е калпава , пластмасите скърцат МНОГО СИЛНО ! Задната седалка пукаше все едно някой удри с чук по багажника ...предната седалка скърца предното табло скърца задната кора скърца отпред в дясно нещо скърца вратите и двете скърцат корите и те скърцат Задния стоп се пълни с вода и пада !! Огледалата се разтракаха ! Ремъци + ролки+ монтаж = малко под 300лв ! Задната чистачка се разваля често, и предната ми се развали моторчрто- 50лв от една авто-морга ! Въздушния филтър се сменя със ЗОР както повечето неща по тая кола ! Смених гърнетата за 200лв пълен комплект ! смених термостата 70лв <--- СКЪП Е ЗНАМ ! смених предната перка 50лв от морга ! Има колючове с чип 70лв един резервен да си извадите. Окачването е много крехко и е скъпо. СМЕНЯЙТЕ СИ СВЕЩИТЕ ! Саединитела също е за смяна. Спирчките са слаби от време на време. Паркира се лесно ! За междуградска кола не става, (повече от 100 с нея не ви трябва!!!) + изпреварва бавно! Нито за градска. На дълъг път уморява !

Снимки

Прегледайте техническата характеристика

Реклама  


Коментари ( 8 )

Напиши коментар Влез

от: Анонимен ( преди 1 година )

В Африка няма един 30 годишен Голф, а е пълно с 30 годишни Короли и Хайлуксове,ама там на много пътища няма асфалт и не е подходящо за френски и германски еднодневки.
Отговори
 
  0
 

Положителни: 5  Отрицателни: 5

от: Анонимен ( преди 1 година )

Абе да ти кажа по Австралия и САЩ е пълно с 30 годишни Тойоти дето всичко им работи и мотора наистина не се чува,германските двигатели са по-шумни,особено на голф2 и 3 мотора винаги се чува,по-тесни са от аналогичн а Корола, и по-бавни,по-малко коне имат от 1.3 и 1.6 и са по-тромави,харчат повече и често се чупят голфовете,това с всичко им работи е пълен смях. Да, на Корола и на 30 години всичко и работи и бяга като нова.Въпросът е да не мислиш,чв България е света!
Отговори
 
 -1
 

Положителни: 5  Отрицателни: 6

от: Анонимен ( преди 1 година )

Човека е прав,по-дървена и некачествена кола от дърводелски голф няма освен соц колите.
Отговори
 
  0
 

Положителни: 8  Отрицателни: 8

от: Анонимен ( преди 1 година )

Ейй преди няколко седмици един нещастен човечец писа същата статия за неква тойота и аз много му вярвам щото съм виждал и се возил в такъв нисан,сузуки,рено и хонда (нови ама вътре са гробници),гадно се прават,частите са им скъпи и вечно нещо трака,лопа или скърца около вратите и багажника.От друга страна по улицоте има хиляди голф 3 като се качиш вътре всичко си работи и мотора не се чува.На 30 години кола.Да не говорим за Г2,че още го търкалят и тоя стар кош и върви.Коя друга марка може тва,а?
Отговори
 
 -3
 

Положителни: 5  Отрицателни: 8

от: юруш на доматите ( преди 1 година )

усещам една радост в погледа на вагенфеновете,НО има да гоните тойота само по нанадолнището-щото сте тежки-хаха.Ръжжжжж
Отговори
 
 -3
 

Положителни: 4  Отрицателни: 7

от: е46 ( преди 1 година )

Копирана статия на някой лъжлив беден тойотаджия.
Отговори
 
+2
 

Положителни: 11  Отрицателни: 9

от: анонимен ( преди 1 година )

Копирано от дървения Аурис!!!
Отговори
 
+2
 

Положителни: 9  Отрицателни: 7

от: Анонимен ( преди 1 година )

На колко километра е автомобила ? Като чета май е взел дал вече.
Отговори
 
+3
 

Положителни: 4  Отрицателни: 1


Избери кола


Изгодни оферти
Последен Тест Драйв
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising