IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW Golf

2.8
Закупена: 2014 г., Пробег: 86000 км.
Приложимост в ежедневието
5
Надеждност
1
Оборудване
3
Пространство
5
Цена/Качество
0
Качество на материалите
3
Разход на гориво
3
Удоволствие от шофирането
2

Какво не ти харесва

  • дрънчи
  • скърца
  • праска
VW Golf От: Panko 25.11.2016 2474 прочитания 9 коментара
Начин на ползване:
нормално
На кое качество на автомобила най-много държиш:
надеждност
Начин на каране:
бавен
Допълнителни бележки
Двигателя е 1.4 86 коня ! Като от миналия век! Японските като Тойота Корола от преди 20 години 1.4 са 88 коня и много пъргави,а не като този германски спънат кон! Колата изпреарва и ускорява едвам ! Минават ме разни рейсове и тирове непрекъснато. Аз, за да изпреваря чакам нанадолнището ! Интериора е голям ! колата побира хладилници перални етежерки печки и всичко каквото може да си помислите га се свалят задните седалки. КОМФОРТ ! НЕМА КОМФОРТ . Скоростите са много ужасни.при 100км/ч бръмчи ! Колата ДРУСА и вози твърдо, чак прозорците пукат ! Сглобката е калпава , пластмасите скърцат МНОГО СИЛНО ! Задната седалка пукаше все едно някой удри с чук по багажника ...предната седалка скърца предното табло скърца задната кора скърца отпред в дясно нещо скърца вратите и двете скърцат корите и те скърцат Задния стоп се пълни с вода и пада !! Огледалата се разтракаха ! Ремъци + ролки+ монтаж = малко под 300лв ! Задната чистачка се разваля често, и предната ми се развали моторчрто- 50лв от една авто-морга ! Въздушния филтър се сменя със ЗОР както повечето неща по тая кола ! Смених гърнетата за 200лв пълен комплект ! смених термостата 70лв <--- СКЪП Е ЗНАМ ! смених предната перка 50лв от морга ! Има колючове с чип 70лв един резервен да си извадите. Окачването е много крехко и е скъпо. СМЕНЯЙТЕ СИ СВЕЩИТЕ ! Саединитела също е за смяна. Спирчките са слаби от време на време. Паркира се лесно ! За междуградска кола не става, (повече от 100 с нея не ви трябва!!!) + изпреварва бавно! Нито за градска. На дълъг път уморява !
0 от 500
  • #8
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    В Африка няма един 30 годишен Голф, а е пълно с 30 годишни Короли и Хайлуксове,ама там на много пътища няма асфалт и не е подходящо за френски и германски еднодневки.
  • #7
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Абе да ти кажа по Австралия и САЩ е пълно с 30 годишни Тойоти дето всичко им работи и мотора наистина не се чува,германските двигатели са по-шумни,особено на голф2 и 3 мотора винаги се чува,по-тесни са от аналогичн а Корола, и по-бавни,по-малко коне имат от 1.3 и 1.6 и са по-тромави,харчат повече и често се чупят голфовете,това с всичко им работи е пълен смях. Да, на Корола и на 30 години всичко и работи и бяга като нова.Въпросът е да не мислиш,чв България е света!
  • #6
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Човека е прав,по-дървена и некачествена кола от дърводелски голф няма освен соц колите.
  • #5
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ейй преди няколко седмици един нещастен човечец писа същата статия за неква тойота и аз много му вярвам щото съм виждал и се возил в такъв нисан,сузуки,рено и хонда (нови ама вътре са гробници),гадно се прават,частите са им скъпи и вечно нещо трака,лопа или скърца около вратите и багажника.От друга страна по улицоте има хиляди голф 3 като се качиш вътре всичко си работи и мотора не се чува.На 30 години кола.Да не говорим за Г2,че още го търкалят и тоя стар кош и върви.Коя друга марка може тва,а?
  • #4
    6 rate up comment 7 rate down comment
    юруш на доматите ( преди 7 години )
    усещам една радост в погледа на вагенфеновете,НО има да гоните тойота само по нанадолнището-щото сте тежки-хаха.Ръжжжжж
  • #3
    12 rate up comment 10 rate down comment
    е46 ( преди 7 години )
    Копирана статия на някой лъжлив беден тойотаджия.
  • #2
    10 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 7 години )
    Копирано от дървения Аурис!!!
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    На колко километра е автомобила ? Като чета май е взел дал вече.