IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault Clio

7.5
Закупена: 2013 г., Пробег: 15313 км.
Приложимост в ежедневието
9
Надеждност
8
Оборудване
7
Пространство
6
Цена/Качество
10
Качество на материалите
5
Разход на гориво
5
Удоволствие от шофирането
10

Какво не ти харесва

  • евтини пластмаси
  • тесен салон
Renault Clio От: cliofan 24.10.2015 4127 прочитания 4 коментара
Начин на ползване:
предимно в гада
На кое качество на автомобила най-много държиш:
Начин на каране:
Допълнителни бележки
От 2013 година имам колата и смятам да я заменя с Клио III, защото като по-нов модел е по-безопасно, а и очакваме бебе. Харесах си този модел още докато бях ученик, 2003-4 година да е било. Една учителка от един курс по английски (АВО-3) го караше. Сега съм студент и една такава малка и евтина кола ми подхожда. Доволен съм от возията. Харесва ми и на външен вид повече от фейслифта, може би защото гадните таксита клио символ бяха предимно от фейслифта. Както и да е, основните минуси са тесния салон, който не предразполага млади хора като мен и гаджето ми към забавления. :) Освен това отзад могат да седят удобно само деца. Като цяло обаче за парите си е добре. Исках да взема автоматик за града, но се предлага с най-малкия мотор 1.2 и гълта много. Моето е 1.4 бензин, харчи около 9-10 градско. Излезе доста здрав модел, въпреки колебанията ми. Достатъчен е за млади хора и млади семейства с малки деца, но е градски автомобил, на дълъг път не е много удобна. За парите си обаче е екстра.
Снимки
Renault Clio
0 от 500
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Градски шофер ( преди 8 години )
    Карам Symbol различни издания от 15 години. Има две сериозни предимства пред Клиото - вози по-добре заради по-дългата база и има 450 литра багажник. Сравни с другите модели, включително и в по-горния клас. Ще събере количка, куфар и бабата. С газов инжекцион харчи под 10 в града, а навън под 8. Моделът 2004-2006 е най-здрав откъм ламарина.
  • #1
    13 rate up comment 0 rate down comment
    баща ( преди 8 години )
    С дете ще ти е малко. Нямаш представа всяко пътуване колко багаж ти трябва. Освен столчето за кола, колички, играчки - 5 пъти колкото вашия багаж с жена ти. По добре я замени с нещо една идея по голямо :)