Вход   Регистрация

Renault

7.5

Renault Clio

Закупена: 2013г., Пробег: 15313 км.
Приложимост в ежедневието
9
Надеждност
8
Оборудване
7
Пространство
6
Цена/Качество
10
Качество на материалите
5
Разход на гориво
5
Удоволствие от шофирането
10
От: cliofan
24.10.2015
4125 прочитания
4 коментарa
Какво не ти харесва
евтини пластмаси
тесен салон

На кое качество на автомобила най-много държиш:

Начин на ползване:

предимно в гада

Начин на каране:

Допълнителни бележки

От 2013 година имам колата и смятам да я заменя с Клио III, защото като по-нов модел е по-безопасно, а и очакваме бебе. Харесах си този модел още докато бях ученик, 2003-4 година да е било. Една учителка от един курс по английски (АВО-3) го караше. Сега съм студент и една такава малка и евтина кола ми подхожда. Доволен съм от возията. Харесва ми и на външен вид повече от фейслифта, може би защото гадните таксита клио символ бяха предимно от фейслифта. Както и да е, основните минуси са тесния салон, който не предразполага млади хора като мен и гаджето ми към забавления. :) Освен това отзад могат да седят удобно само деца. Като цяло обаче за парите си е добре. Исках да взема автоматик за града, но се предлага с най-малкия мотор 1.2 и гълта много. Моето е 1.4 бензин, харчи около 9-10 градско. Излезе доста здрав модел, въпреки колебанията ми. Достатъчен е за млади хора и млади семейства с малки деца, но е градски автомобил, на дълъг път не е много удобна. За парите си обаче е екстра.

Снимки

Прегледайте техническата характеристика

Реклама  


Коментари ( 2 )

Напиши коментар Влез

от: Градски шофер ( преди 3 години )

Карам Symbol различни издания от 15 години. Има две сериозни предимства пред Клиото - вози по-добре заради по-дългата база и има 450 литра багажник. Сравни с другите модели, включително и в по-горния клас. Ще събере количка, куфар и бабата. С газов инжекцион харчи под 10 в града, а навън под 8. Моделът 2004-2006 е най-здрав откъм ламарина.
Отговори
 
+6
 

Положителни: 6  Отрицателни: 0

от: баща ( преди 3 години )

С дете ще ти е малко. Нямаш представа всяко пътуване колко багаж ти трябва. Освен столчето за кола, колички, играчки - 5 пъти колкото вашия багаж с жена ти. По добре я замени с нещо една идея по голямо :)
Отговори
 
+12
 

Положителни: 12  Отрицателни: 0


Избери кола


Изгодни оферти
Последен Тест Драйв
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising