Вход   Регистрация

Toyota

8.6

Toyota Yaris

Закупена: 2011г., Пробег: 90.000 км.
Приложимост в ежедневието
8
Надеждност
10
Оборудване
8
Пространство
8
Цена/Качество
9
Качество на материалите
8
Разход на гориво
10
Удоволствие от шофирането
8
От: Petar
28.04.2015
5407 прочитания
19 коментарa
Какво не ти харесва
ограничена видимост назад
малък багажник

На кое качество на автомобила най-много държиш:

надеждност, комфорт, икономичност

Начин на ползване:

ежедневно

Начин на каране:

икономично

Допълнителни бележки

колата, която ме направи фен на Тойота. за 90 хил.км сменени четки на динамото и две крушки - на фара и стопа. смана на маслото на Д4Д- на 15,000 км...количката е вече на 8 години и общо 335,000 км , но докато подуши ключът пали на момента. разход в града 5/100 извън - 4.

Снимки

Прегледайте техническата характеристика

Реклама  


Коментари ( 19 )

Напиши коментар Влез

от: Майна ( преди 3 години )

"уважаващ себе си" - Баце като ми напишеш че си на първо място за сигурноста и след това ми продължиш , цитирам "...след това е спирането и стабилността при екстремни завои, ако недай си боже ти се наложи да заобикаляш екстремно нещо на пътя... " Ми , *** , то това са ти системите за сигурност .Моля такива дето не са виждали АЗЛК на живо да не се чувстват длъжни да пишат в тоя саит . То и без друго списващите в него достатъчно го на*ат ;)
Отговори
 
+1
 

Положителни: 1  Отрицателни: 0

от: morrisblue ( преди 3 години )

За завистта и злобата почивен ден няма,аз също карам японски автомобил и мога да кажа само това. Да така е надеждни са японските автомобили имам съседи с френски и немски автомобили все по нещо ремонтират,а съседа ми по паркинг е вдигнал ръце от стария си голф3.Карай си Ярисчето и си свиркай а да надеждността за нашата реалност е много важна,защото скъпо струващи ремонти не са по джоба на обикновения българин каращ кола, която му върши работа в ежедневието.
Отговори
 
+1
 

Положителни: 3  Отрицателни: 2

от: doc ( преди 3 години )

ТТТ-то е типичното празноглаво хейтърче ,което не е помирисвало Тойота и аз ще ти кажа,че си един долен, отвратителен лъжец, на когото не трябва да се обръща внимание и точка!
Отговори
 
+1
 

Положителни: 9  Отрицателни: 8

от: ТТТ ( преди 3 години )

Като чета това, разбирам че българина обича да му е гадно...
Половин година карам такава тоалетничка, 2009та година, точно D4D 1.4, 90кс, с роботизираните скорости и е само на 30 000км..Е, отврата е .. Никаква видимост назад, Седалките са като пейки и след час седене се чуствам като дископатична бабичка, софта на скоростите е слабоумен и на 20км/ч моментално връща 1ва, а върха на сладоледа е разхода - Градско 7.5-8,5 л/100, а прословутото 5.4л е на магистрала със 120км/ч (накратко казано Ламя
Отговори
 
  0
 

Положителни: 8  Отрицателни: 8

от: Анонимен ( преди 3 години )

Всички собственици на Тойота казват едно и също..Големи пробези,дълги години експлоатация а ремонтите са изгорели крушки и смяна на консумативи.Ще взема аз да си купя една тойота да видя вярно ли е..
Отговори
 
+11
 

Положителни: 14  Отрицателни: 3

от: статистик ( преди 3 години )

като оставим настрана мненията за автомобили на чашка ракия, базирани на слухове и градски(селски) легенди най обективни са класациите за надеждност базирани на потребителски данни.. а те излъчват като най здрав модел в мини-градския сегмент именно Ярисчето.
разбира се , ако довечера като си пиете ракията с комшията той ви сподели ,че за него полото или 206-цата са най здравите малолитражки правото да му повярвате си е лично ваше.
Отговори
 
+18
 

Положителни: 21  Отрицателни: 3

от: ха-ха ( преди 3 години )

за какво му било ферари!!! -за да го пуснеш за такси
Отговори
 
+1
 

Положителни: 5  Отрицателни: 4

от: уважаващ себе си ( преди 3 години )

най-важното качество на един автомобил за нормалния човек е СИГУРНОСТА! в ннего си ти и семейството ти! след това е спирането и стабилността при екстремни завои, ако недай си боже ти се наложи да заобикаляш екстремно нещо на пътя.След това е комфорта-шум,окачване,пространство. надеждността е чак тогава,т.е.на последно място. а,да надеждността е №1 за служебните коли.
Отговори
 
+8
 

Положителни: 11  Отрицателни: 3

от: Бай Коста ( преди 3 години )

Колата и жената трябва да са надеждни. Пък Аутомотив ако иска, да си вземе вълнуващи. Тогава ще се вълнува дали ще успее да се върне вкъщи с колата и дали ще завари жена си там. Вълненията трябва да са под контрол.
Отговори
 
+15
 

Положителни: 20  Отрицателни: 5

от: doc/доц ( преди 3 години )

Аутомотив,лошото е ,че при много немски и френски модели,да не говорим за италиански, проблемите им започват от 15-20 000 километра. Може би дребни,но дразнещи.Не това са очаквали хората,нали?
Отговори
 
+5
 

Положителни: 15  Отрицателни: 10

от: Automotive ( преди 3 години )

@доц

Хумора настрана, ако Пешо от съседния вход имаше пари за нов Golf и като стане на 3-4 години да го сменя пак с нов Golf, не мисля че би му се налагало да лежи под него
Отговори
 
+16
 

Положителни: 18  Отрицателни: 2

от: Automotive ( преди 3 години )

Не съм съвсем съгласен. Ако на големите пазари нямаше хора, които не са толкова вманиячени на тема надеждност, една камара автомобилни марки нямаше да съществуват от отдавна.

Но на пазар, на който се купуват масово употребявани автомобили на стотици хиляди километри (да, за БГ говоря) е нормално точно надеждността и ниските експлоатационни разходи да са приоритет. И аз все пак го намирам за тъжна работа ;)
Отговори
 
  0
 

Положителни: 7  Отрицателни: 7

от: Анонимен ( преди 3 години )

"Доста е тъжно когато най-желаното качество на един автомобил е надеждността му".....

колега, надеждността е най важното качество не само в БГ.. за какво ги има тогава тия класации за надеждност и в Германия и в Щатите? а и за какво ми е ферари, което ще пали веднъж на три дена или ше стои повече в сервиза . друг е въороса, че много (и все повече) "премиум" марки не дават надеждността, за която си плащаш. иначе за яриса няма спор, че е наистина здрава количка,а D4D са уникални мотори.
Отговори
 
+21
 

Положителни: 28  Отрицателни: 7

от: Венци С. ( преди 3 години )

действително, Ярис е една от най добрите коли втора ръка , които могат да се купят за около 10,000 лева в момента. работя в бизнеса със употребявани автомобили.
Отговори
 
+22
 

Положителни: 29  Отрицателни: 7

от: трошота ( преди 3 години )

Покажи Коментара
леген пълен с ориз
Отговори
 
 -15
 

Положителни: 5  Отрицателни: 20

от: доц ( преди 3 години )

Аутомотив,а още по-тъжно е когато в събота сутрин много чичковци лежат под голфовете си и други немски возила вместо да уважат булките си.Тава е и една от причините за отрицателния прираст в БГ[надявам се да имаш чувство за хумор]
Отговори
 
+16
 

Положителни: 20  Отрицателни: 4

от: Анонимен ( преди 3 години )

тия километри ако си ги минал ,караш много извън града... я кажи как реши проблема с шума в купето и прекалено дървената возия???
Отговори
 
 -2
 

Положителни: 12  Отрицателни: 14

от: bugster ( преди 3 години )

Toyota Yaris
Пространство - 8.... почти да ти повярвам
Отговори
 
 -1
 

Положителни: 18  Отрицателни: 19

от: Automotive ( преди 3 години )

Покажи Коментара
Доста е тъжно когато най-желаното качество на един автомобил е надеждността му. А дано ни позабогатее народът, че да се промени тая тенденция.
Отговори
 
 -7
 

Положителни: 11  Отрицателни: 18


Избери кола


Изгодни оферти
Последен Тест Драйв
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising