IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M6

8.6
Закупена: 2010 г., Пробег: 20000 км.
Приложимост в ежедневието
8
Надеждност
10
Оборудване
9
Пространство
8
Цена/Качество
9
Качество на материалите
9
Разход на гориво
6
Удоволствие от шофирането
10

Какво не ти харесва

  • Скъпа поддръжка
BMW M6 От: mishobmw 19.01.2012 8131 прочитания 41 коментара
Начин на ползване:
предимно градско
На кое качество на автомобила най-много държиш:
Дизайн, Оборудване на салона
Начин на каране:
нормално
Допълнителни бележки
По принцип не съм фен на немските автомобили, но се влюбих в тази кола. Много ме кефи и според мен това е по-уникален модел от масово срещаните 3-ки, 5-ци и 7-ци по улиците и има по-спортно излъчване. Като външен и вътрешен дизайн много ми харесва, а и прави впечатление. Имам колата от две години. Взех я на старо и съм навъртял около 20 хил. километра откакто е моя, предимно градско. Като цяло съм доволен - автомобилът е много комфортен и изключително стабилен на пътя. Пътуването е удоволствие дори и с висока скорост. Конските й сили са предостатъчно и за по-динамичните шофьори, но аз не съм от тези, дето се правят на Шумахер. За мен е плюс, че пътят се усеща невероятно добре, но това разбира се идва с цената на малко по-твърда возия, но това е главно заради разбитите ни пътища. Колата е натъпкана с екстри, които, не съм избирал, а просто попаднах на свястна бройка, която беше добре оборудвана.
Снимки
BMW M6 BMW M6 BMW M6
0 от 500
  • #9
    10 rate up comment 11 rate down comment
    123 ( преди 12 години )
    Ако си търсил комфорт и спокойно, но сигурно и уверено предвижване, просто щеше да си купиш 630D, което си е доста прилично отвсякъде и определено многократно по изгодно за покупка и поддръжка от всеки "м"модел.Отделно дизела дава много въртящ момент на ниски обороти, което спомага увереното изпреварване във всякакъв оборотен диапазон и експлоатация в ежедневието и т.н. Така де,ако скоро ти попадне добра сделка за Авендатор, чукни да погледана, че може пък да взема едно на далавера :)
  • #8
    10 rate up comment 12 rate down comment
    123 ( преди 12 години )
    Няма нормален човек на тая планета, който си купува такава кола и я кара предимно градско и определя стила си на шофиране "не като Шумахер" . Тази кола не се купува когато ти попадне, ами се сънува, желае се и се мечтае за нея. А думата комфорт тук е несъвместима с буквичката М, ама то затова трябва да си карал. Кутията е толкова спортно настроена ,че "придърпва" доста рязко на ниски обороти, а окачването в комбинация със 19" ките е гръбнакотрошач отвсякъде
  • #7
    8 rate up comment 12 rate down comment
    123 ( преди 12 години )
    Не искам да звуча критично, но тук ми се струва че има само два истински варианта това да е насйтина твоята кола:1. или си абсолютен лаик на тема автомобили (което четейки горнто 100% е вярно) и насйтина ти е попаднала изгодна М6-ца и си я купил!2. Първото до момента, в който ти попада М6 , но 100% никога не си виждал такава кола отвътре, да не говорим да я притежаваш.
  • #6
    28 rate up comment 8 rate down comment
    Niki ( преди 12 години )
    BMW няма лош модел. Евала на колегата за избора! 6-та серия е едно от най-прекрасните GT-та на пазара. Аз лично нямам финансовата възможност за автомобил от този клас, но винаги съм уважавал творенията на баварците. Успех, колега и безаварийно.
  • #5
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    И аз искам такава само 4е 635 не М..Неискам да звуча песимистично ама нещо не е в ред....
  • #4
    24 rate up comment 0 rate down comment
    Началника ( преди 12 години )
    Хубав тест, много хубава кола - евала. Наистина колата е рядко срещана което е голям плюс, и аз си падам по немасовите модели. Много безаварийни!
  • #3
    33 rate up comment 0 rate down comment
    иван ( преди 12 години )
    съгласен съм, но това е голяма мощ, на която и трябват сериозни финанси за подръжка и тн. кола до 200 коня също ще ти предостави бързо изпреварване, но щом офертата е била изгодна - да ти е честита, просто аз едва ли ще купя такава кола, ако не и стапям лагерите( разбира се не на обществени пътища ), като знам какви пари плащам за подръжка и на какво е способна, в противен случай няма да я взимам. но аз съм си аз, ти си си ти. явно имаш възможност да си позволиш тоя лукс. умната и безаварийна ;)
  • #2
    36 rate up comment 4 rate down comment
    MishoM6 ( преди 12 години )
    Офертата беше много изгодна и освен това ме кефи като дизайн, оборудване и комфорт. А, да и когато карам извънградско изпреварвам без да се потя, че няма да успея да задмина тира на време, както с по-слаб двигател. А това, че не се изсилвам до пълна мощ винаги, не означава, че карам като баба.
  • #1
    30 rate up comment 8 rate down comment
    иван ( преди 12 години )
    "Конските й сили са предостатъчно и за по-динамичните шофьори, но аз не съм от тези, дето се правят на Шумахер".. за кво ти е тогава М-ка ?!