IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jeep Wrangler се превърна в „Черен ястреб”

Доработката е засегнала само външния вид на всъдехода

Jeep Wrangler се превърна в „Черен ястреб”

Британското тунинг ателие Chelsea Truck Company, което принадлежи на популярната компания Kahn Design, представи своя пакет доработки за американския всъдеход Jeep Wrangler. Програмата носи името Black Hawk и е засегнала външния вид и цветовете на автомобила.
Jeep Wrangler се превърна в „Черен орел”
Решетката на радиатора на машината е заменена с нова. Променени са и главните светлини на автомобила. В задната част изменения практически липсват, като изключим появата на 4 тръби на изпускателната система.
Jeep Wrangler се превърна в „Черен орел”
За да повишат всъдеходните качества на кросовъра специалистите от Chelsea Truck Company са поставили специални 17-цолови черни джанти с гуми Cooper Discoverer. В салона на Black Hawk са се появили ергономични седалки с мека перфорирана кожа. Тя е използвана още за подлакътниците, вътрешната страна на вратите и други елементи на интериора.
Jeep Wrangler се превърна в „Черен орел”
Технически всъдеходът не е претърпял промени, като е оборудван с 2,8-литров дизел с 4 цилиндъра, развиващ 280 к.с. и 460 Нм. Другият вариант е 3,6-литров бензинов PENTASTAR V6 с 285 к.с. и 352 Нм.
Jeep Wrangler се превърна в „Черен орел”
Jeep Wrangler Black Hawk от Chelsea Truck Company е оценен на 49 995 британски паунда за версията с 2 врати и на 59 995 паунда за варианта с 4 врати.

Снимки: Chelsea Truck Company

Тагове: jeep wrangler kahn design
0 от 500