IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Японци преобразиха Lamborghini Huracan

Автомобилът демонстрира цялостен тунинг пакет

Японци преобразиха Lamborghini Huracan

Huracan с панели на Liberty Walk показа новите колела на Forgiato
Японското тунинг ателие RDBLA показа цялостен пакет за Lamborghini Huracan. Доработката, наречена Liberty Walk, се състои от нови предна броня, калници, прагове и задно крило, но основният акцент пада на джантите.

Колелата са дело на Forgiato, като са налични два модела - Classico в меден цвят и Ventoso в черно и бяло. Първият е със стандартни форми, които подчертават спортната същност на Huracan. За разлика от Classico, Ventoso имат специфичен наклон на спиците. При тях е използвана технология, която позволява постигането на перфектна симетрия от двете страни на автомобила.

От RDBLA споделят също, че в пакета са включени снижено окачване и подобрен двигател. Подробностите за силовата част от доработката обаче ще бъдат изнесени на по-късен етап.

Приблизителната цена на цялостния пакет ще бъде около 28 000 долара.

0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Нещо много ниска са я направили, май става само за писта, първия легнал полицай ще и смъкне предния спойлер, праговете и задния спойлер.
  • #2
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Такива коли не трябва да се пипат.
  • #1
    20 rate up comment 8 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    Да подобриш външния вид на Ламборгини или Ферари е все едно да подобриш картина на Клод Моне.В 105% от случаите се получава евтино копие.Имат си ГТР и ЛФА да си ги подобряват тях,те имат нужда.Защо са *** Ламбото???Японска му работа.Цялата им култура е такава.Ценна,но малко специфична и странна за останалия свят.