IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi променя емблемата си

Компанията представи леко освежено лого, по случай своята 100-годишнина.

Audi променя емблемата си
Очаквано, промяната не е голяма. Все пак колите на компанията биват разпознавани по четирите взаимно застъпващи се кръга още от 30-те година на миналия век.

Емблемата символизира извършеното през 1932 г. обединяване на четирите независими дотогава производители: Audi, DKW, Horch и Wanderer под името Auto Union. Оттогава датира и емблемата с четирите преплетени кръга, всеки от тях символизиращ една от четирите фирми.

Ново лого

Старо лого

Основните разлики между новото и старото лого се изразяват в новия по-традиционен шрифт и обновените с повече хром кръгове. Също така, надписът "Audi" е преместен от центъра към долния ляв ъгъл.

Разлики не са малко, но са трудно уловими. Вижте ги сами на изображенията горе.
0 от 500
  • #24
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Добре бе човек,като лъжеш го давай по леко,къде ги даде 11.500 за ремонт на двигател!Що не си купи нов мотор за тези пари бе ***!Излъжи че си дал 2-3 бона *** чак пък 11 бона,гледам и плюсчета имаш,значи не си само ти толкова ***!
  • #23
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Gigo ( преди 14 години )
    Мечтата на всеки селянин е да кара Ауди 80+газчица а мечтата на всеки Ауди фен е да продаде своята кошница и д си купи нещо различно от ВАГ.... дори и с нова емблема пак са същите ментета, 11 500лв дадох за рремонт на двигател 2.5тди леле ... никога повече Ауди ама никога/ и аз полъган от мойте събратя разбирачите от село си купих такова нещо, върви доволно, гори.. не много доволно но ремонт- е там вече.... просто кът дойде времето и трябва да сменям нещо и обикалям аудито като голям камък
  • #22
    0 rate up comment 0 rate down comment
    бай Шиле ( преди 14 години )
    И какво от това ! АУДИ е кола за луди и комплексирани . А и нали закриха МЕЛОДИЯ НА ГОДИНАТА, така че това мене с АУДИ-то ни мъ бръка. В Русия съм, в Русия съм !
  • #21
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Pretorianeca ( преди 14 години )
    Явно се подготвят да обединят всики фирми на Фолксваген под шапката на фирма Ауди. Тъй като собственика на акциите на Фолксваген е Порше а пък Фолксваген купи Порше и тъй като двете фирми по някакъв начин се взаимопритежават обявиха ,за да няма каране ,че се обединяват и двете фирми под името Ауто Унион. Тая новина дори бе публикувана преди 10-тина дена тук. А Ауто Унион е Ауди така ,че вече в нова премяна и нова емблема. Ауди ще е патрона на всички марки под шапката на ФВ и Порше.
  • #20
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Бас ( преди 14 години )
    Малко по-мудйерно йе направйену :)
  • #19
    0 rate up comment 1 rate down comment
    trex ( преди 14 години )
    Е новата емблема е доста по-тузарска.
  • #18
    0 rate up comment 3 rate down comment
    WickedSixD ( преди 14 години )
    четири *** вплетени един в друг на решетката на 1 голям *** = алуди
  • #17
    0 rate up comment 1 rate down comment
    xD ( преди 14 години )
    bahti smeshnoto :D vse edno nishto ne sa promenili xD :D
  • #16
    0 rate up comment 2 rate down comment
    :D ( преди 14 години )
    Е кво сменят, пак са два *** :D 00 00
  • #15
    0 rate up comment 1 rate down comment
    187 ( преди 14 години )
    хахахаха, направо предизвикаха революция в автомобилостроенето с тая нова емблема