IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ronaldo разкри своя тайнствен автомобил

Обяви го за продан в интернет.

Ronaldo разкри своя тайнствен автомобил
Както знаете Cristiano Ronaldo притежава уникални спортни и луксозни машини, но сред тях има и една не толкова авангардна кола.

Футболистът притежава сив Mercedes C220 CDI, модел 2004, който закупил преди години втора ръка. Сигурно се чудите, защо на човек с такива доходи му е притрябвала точно такава кола.

Една от негативните страни на това да си един от най-известните хора на планетата е липсата на спокойствие. Когато си толкова популярен, разходката до магазина може да се превърне в истински ад, но с кола като тази лесно можеш да останеш незабелязан от феновете или наглите папараци.

Всъщност колата не е никак лоша. Разполага със 150 к.с., ускорява до 100 км/ч. за 10.3 сек. и е на малко повече от 50 000 км. Освен това притежава кожен салон и почти всички екстри за модела.

Освен Porsche 911 Carrera 2 Tiptronic S и Bentley Continental GT Speed, звездата продава и този Mercedes-Benz за скромната сума от £10 795. 

Не се надявайте да закупите тези автомобили директно от Cristiano Ronaldo, въпреки че са регистрирани на негово име. Звездата използва услугите на голяма лондонска автокъща.
0 от 500