IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Започват продажбите на модернизираната Toyota Camry в САЩ

Скоро след представянето на автомобилния салон в Детройт миналия месец, сега Toyota обяви цените на модернизираните седани Camry и Camry Hybrid.

Започват продажбите на модернизираната Toyota Camry в САЩ
Продажбите в САЩ ще започнат от месец март. Цените на бензиновата версия на седана Camry варират от 19 395 до 29 045 долара в зависимост от оборудването и трансмисията. Цената на Camry Hybrid започва от 26 150 долара. Цените на модел 2010 са малко по-високи от тези на модел 2009 на Camry. 


Най-голямата промяна при обновения седан в сравнение с досегашната версия е новият двигател с обем 2.5 литра и мощност 169 к.с., с който вървят стандартно версиите LE и XLE. При тях двигателят се комбинира с механична скоростна кутия с шест степени или автоматична трансмисия също с шест предавки. При версия SE мощността е по-висока с 10 к.с. (179 коня) от тази при LE и XLE, което е с 21 к.с. повече от версия SE на модел 2009. 


Вторият бензинов двигател предлаган с модернизираната Toyota Camry е V6 с обем 3.5 литра и мощност 268 к.с. Той се комбинира с автоматична скоростна кутия с шест предавки при всички версии - LE, SE и XLE. Външния вид на Camry модел 2010 е леко променен, с нова радиаторна решетка и променена предна броня с уголемен отвор за въздух в долната й част. Фаровете са станали по-големи, а задните светлини имат нов дизайн. 


В интериора на модернизирания Camry има нова аудиосистема със сателитно радио и USB вход, Bluetooth връзка, CD и MP3 плейъри и др.
0 от 500