Вход   Регистрация

Ще познаете ли оригинала?

Ще познаете ли оригинала?
 

Тунинг ателие "възроди" класически модел на Lamborghini

Години наред почитателите на Lamborghini се надяват, че италианската компания ще възроди GT моделите си с разположен отпред двигател. Но компанията, ръководена от Стефано Доменикали засега гледа в друга посока – завладяване на SUV клиентелата с Urus.

Ще познаете ли оригинала?

Може би затова едно френско ателие реши да предложи екстремно тълкуване на това как би могло да бъде съживен един от тези модели. Става въпрос за Espada – 4-местният GT автомобил на Lambo с V12 двигател, който обаче се възражда в хотрод вариант.

Все още не е потвърдено, но се предполага, че французите са използвали оригинална каросерия на Espada, за да създадат своя автомобил, като за V12 двигателя няма никакво съмнение, че идва от оригинала, а и акцентът е поставен върху него, т.е изваден е на показ.

Ще познаете ли оригинала?

Промените по колата са много повече отколкото могат да се видят на пръв поглед, само обърнете внимание на новото разположение на колелата, за да се убедите в това.

Зад проекта стои Александър Дантон, който е собственик и шеф на Danton Arts Kustoms, като това не е първият му такъв смел проект. По-рано екипът на Дантон представи две класически Porsche 911 с алтернативни двигатели, като единият беше Bentley Turbo V8.

С оглед на това, че са произведени едва малко над 1200 бройки Espada, то ни се иска за създаването на точно автомобил да не е бил използвана кола от оригиналната производствена серия.

Реклама  


Купи Lamborghini

Виж всички обяви

Коментари ( 1 )

Напиши коментар Влез

от: Шовер ( преди 2 дни )

Това е по-широко от камион. Не трябва да може да се регистрира и да се кара извън писта.
Отговори
 
  0
 

Положителни: 0  Отрицателни: 0


Избери кола


Изгодни оферти
Последен Тест Драйв
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising