IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Българин се похвали с ново Bugatti Chiron

Собственик на спедиторска фирма e платил 2,5 млн. евро за хиперколата

Българин се похвали с ново Bugatti Chiron

Българин е сред собствениците на една от най-бързите хиперколи на планетата - Bugatti Chiron. Спортото купе излиза в тираж от 500 бройки, като всяка от тях струва 2,5 млн. евро.

Българин се похвали с ново Bugatti Chiron

Една от колите е притежание на Ваньо Алексиев, собственик на голяма българска спедиторска фирма. За новата си придобивка се похвали самият той в профира си в Instagram, където позира до автомобила.

Bugatti Chiron разполага с W16 двигател, развиващ мощност 1500 к.с. По данни на производителя, хиперколата може да развие скорост от над 400 км/ч. Предшественикът на Chiron – моделът Veyron, дълго време държеше рекорда за най-бърз сериен автомобил в света, но миналата година постиженето му беше подобрено от Koenisegg Agera RS.

Самият Алексиев явно е любител на бързите и мощни коли, като в гаража му  има още Lamborghini Aventador, както и първият SUV-модел в историята на Bentley – Bentayga.

Снимка: Instagram

Тагове: bugatti chiron 2
0 от 500
  • #31
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Вельов ( преди 5 години )
    Оставете го това къде щял да сменя масло, филтри, течности и т.н. Просто, в България случайни неща, като "успешен бизнес" няма и няма и да има! Всичко е "куче влачи рейс"!
  • #30
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    ти хубаво си го взел това чудовище ама къде ще го обслужваш не знам трябва ти си собствен сервиз при всяко изкарване се подменят масла филтри спирачната течност гумите надути с азот и налягане съгласно предписаните скорости като се качваш в колата оглеждай всичко това е нисколетящ изтребител обработи каросерията с NANOPRO PRO9H TITANIUM EDITION преди всеки полет а за гориво откъде ще зареждаш не ми се мисли и най вече жив и здрав да и се радваш като дете на новогодишен подарък колело бмх
  • #29
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Ваньо Алексиев ( преди 5 години )
    За каране разбира се, една кола предимно трябва да носи удоволствие от карането. Винаги ми е било мечта да притежават такъв експонат, разбира се не е много за нашите пътища, но ще внимавам.
  • #28
    4 rate up comment 1 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 5 години )
    Ванко, кефиш! Колата за постване или за каране я взе!?
  • #27
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Ваньо Алексиев ( преди 5 години )
    Благодаря ви за хубавите коментари. Ще ви кажа дали вдига 400км този уикенд, че имам малко работа до Бургас. Моля следете и другите ми постове в Инстаграм.
  • #26
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Правете си по една фирма и почвайте да бачкате здраво за себе си... банките дават кредити има и европейски програми за финансиране и т.н.ама на приказки много лесно изглежда ;) Реално си е еб*** ****** ама това като работиш за някой и си знаеш работното време ,отпуските и почивните дни няма как да го знаеш !
  • #25
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ама ме кефи, единия паветата били крадени, другия пък - били му дали куфарче с един милн. Абе момчета, айде не се излагайте, един кубик павета струва 100 лева и ти ги правят каквато големи искаш... Сега по втория въпрос с 1 милн. Сигурен съм че на 90% от вас ако ви дадат по 1 милн. лева ако не за 1-2 години до 5 години със сигурност ще са го занулили...а тук говорим за многократно увеличаване... Всичките сте гении и всичките искате да сте работодатели....да си направиш фирма струва точно 100лв.
  • #24
    10 rate up comment 7 rate down comment
    внимание джендъри! ( преди 5 години )
    Абсолютен Г.Е.Й
  • #23
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Пък некои даже и гъзoближат.
  • #22
    20 rate up comment 3 rate down comment
    Bul_gar ( преди 5 години )
    Няма такава държава. Други шепа хора крадът 2 милиарда лева от държавата и няма наказани. Ей тва е велика държава с велик народ. Остъй