IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Луксозен седан с повишена проходимост от Mercedes-Maybach

В новия модел се залага на лукса и кича

Луксозен седан с повишена проходимост от Mercedes-Maybach

Пет дни преди официалната премиера на луксозния концепт на Mercedes-Maybach – Ultimate Luxury, в нета изтекоха снимки на седана с повишена проходимост. Странният на външен вид автомобил ще дебютира на салона в Пекин, а от 2020 година на пазара ще е и серийната му версия.

Луксозен седан с повишена проходимост от Mercedes-Maybach

Суперлуксозният автомобил е създаден за богаташите от Русия, Близкия Изток и Китай, които от години мечтаят за подобен модел и в Daimler реагираха най-бързо. Серийната версия на Ultimate Luxury ще е с хибридно задвижване, като основна част от нея ще е 4-литров V8 бензинов мотор с две турбини, като общата мощност на системата ще е над 500 конски сили, а на само на ток лимузината ще може да изминава поне 50 километра.

Луксозен седан с повишена проходимост от Mercedes-Maybach

С оглед на особеностите на купувачите, дизайнът на интериора залага на щедро използване на злато, естествена дървесина и кожи, като създателите на колата не се притесняват, че ще бъдат обвинени, че залагат твърде много на кичозните форми на лукса. На задния ред са оформени две индивидуални места, разделени от „кът за хранене” с чайник и скромен сервиз чаши.

Луксозен седан с повишена проходимост от Mercedes-Maybach

Серийната версия най-вероятно ще получи обикновено огледало за задно виждане, което ще смени камерата при концепта, но е почти сигурно, че огромните лети джанти ще останат, както и дизайна на спиците им, които напомнят лопатки на турбина.

Все още не се знае дали луксозният седан ще е сериен или ще бъде произведен еднократно в супер ограничена серия, което ще докара нови главоболия на олигарсите, които много го искат, но няма да успеят да се класират за него.

0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Илиев555 ( преди 5 години )
    Това не става , скъпо със високо качество но Ролс Ройс Е Стандарта , Така Седят Нещата .Някак си във времето в старанието си да надвият ролса се издъниха ами не става .Астън Мартин и те започнаха подобна офанзива Обаче и там ще станат същите издънки .
  • #10
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    като гледам ролс или бентли ламборгини или порше ме изпълват други чувства пред тази гротеска от линии и форми
  • #9
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Брандо ( преди 5 години )
    Когато мислиш като чистачка, естествено ще ти се вижда, като кич, НО я се съсредоточи върху това, че е различно от останалите, показва респект и успех в бизнеса, направено е от премиум бранд, страшно малко хора могат да си го позволят.....и ето ти достатъчен брой клиенти. Така например е и последният хит на ROLEX
  • #8
    3 rate up comment 2 rate down comment
    West City ( преди 5 години )
    Който си купи този автомобил, явно всяка сутрин се събужда с убеждението, че е морков. А на инженерите и дизайнерите от Мерцедес, да им се спре алкохола на работното място.
  • #7
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    сещам се за един вицГерманците купили завода "АЗЛК" и решили, вместо Москвич да произвеждат Мерцедес. Настроили линията, пуснали я - излиза Москвич! Сменили машините изцяло с германски, преоборудвали целия завод, пускат линията - излиза Москвич! Сменили персонала, само германци (даже охраната и чистачките), пускат линията - Москвич!На отсрещния хълм стоят Чапай и Петка, гледат през биноклите и Чапай казва:- Петка, аз като ти разправях, че мястото е прокълнато, ти ми се смееше..и с това е така
  • #6
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Щирлиц ( преди 5 години )
    Усещам високата ...проходимост,мда,много е висока.
  • #5
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Да сравняваш R.R. с тоя кич си е жива перверзия.
  • #4
    5 rate up comment 5 rate down comment
    .. ( преди 5 години )
    Фен съм на марката ама дано това не види бял ден
  • #3
    7 rate up comment 10 rate down comment
    До долния ( преди 5 години )
    виж рено! което и да е
  • #2
    12 rate up comment 13 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Е по отвратителен автомобил не бях виждал.Ба.и кен.фа!