IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Експерти избраха трите най-нелепи автомобила

Експериментите с дизайна не винаги са успешни

Експерти избраха трите най-нелепи автомобила

Автомобилните производители се опитват да експериментират с външния вид на модели си, за да привлекат колкото се може повече клиенти. Това обаче не винаги се оказва учачно и на пазара се срещат доста странни на вид автомобили. Експерти избраха трите най-нелепо изглеждащи коли, които все още се срещат по пътищата.

Mercedes-Benz R-Class

Експерти избраха трите най-нелепи автомобила

На първо място се оказа миниванът Mercedes-Benz R-Class, чието производство беше спряно преди 3 години. Под капака на автомобила е поставен 3,0-литров мотор, което заедно със скъпото и луксозно оборудване оказва съществено влияние върху цената на този автомобил. Той така и не успя да постигне популярност сред автолюбителите и бе пратен в пенсия.

Chrysler PT Cruiser Convertible


Експерти избраха трите най-нелепи автомобила

Дизайнът на Chrysler PT Cruiser Convertible е в стил „ретро”, което не се оказа най-доброто решение, тъй като автомобилът се появи в епохата на футуризма. Салонът е доста тесен, тъй като въздушните възглавници заемат много място. Моделът се задържа на конвейра две години и заема второ място в тази антикласация.

Hummer H2

Експерти избраха трите най-нелепи автомобила

На трета позиция се класира легендарният Hummer H2, който изглежда прекалено милитализиран. Освен към дизайна му, експертите имат претенции и заради високия разход на гориво – 25 л/100 км. Заради слабото търсене дори на американския пазар производството на огромния всъдеход беше прекратено още през 2001 г.

Снимки: Производителите

0 от 500
  • #10
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Гост ( преди 6 години )
    Анонимността е трудна роля, то е безлик глас, който се опитва да насъска тълпа. Жалкото е, че едновременно изпитваш ужасяващ глас от грешките си,затуй безлик, но не можеш да набереш плодове от случайна правота. Видим, безсловесен илитерат си, заслужаващ презрително мълчание, но само две думи, еднократно и по изключение. Експерти и сайтът говорят за изгледа на колата, Радев не е казал нищо по тази тема, аз съшо. Говсрихме за колата в други измерения! Включително и за видими и подсказани негативи.
  • #9
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хахаха това магарцедешче ер клас с това кекаво окачване и още по кекаво 4х4 с право е тук.Само окачването ви струва колкото нова кола от друга категория.Уж изглежда солидно,а е толкова зле че няма на къде.Грозно,скъпо и трошливо.
  • #8
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    радев/гостне е добре сам да си пишеш. прозират ментални проблеми. значи радев пише за практ3чност а второто ти аз му отговаря че е прав. е нали за нел2п външен вид говшр3м или забрави какво си писал. ходи на лекар най добре че никак не си добре...
  • #7
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Р красата е меко казано нелепо изглеждаща кола. определено е супер грозна. на снимки е грозна а на живо е още повече. при условие че има толкова добре изглеждащи мерцедеси е напълно разбираемо да не се харчи много.
  • #6
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Гост ( преди 6 години )
    Колеги, не можем да знаем какъв въпрос точно е зададен на експертите, които са си изказали мнението. Но със сигурност можем да прочетем заявление в статията, че става дума за "НЕЛЕПО ИЗГЛЕЖДАЩИ" коли. Пълна подкрепа на мнението на Радев! Ама, зареждането и обслужването били скъпи. Какви да бъдат?! Имаш лимузина, сув и ван на Мерцедес. Всичко в едно. Естествено, че ще е скъпо. По-скоро има някаква маркетингова сбърканост, но това е вече съвсем друга тема.
  • #5
    26 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Според мен и всичките М дизел на БМВ, AMG дизел и т.н. спортни дизели са нелепи - ти камион или спортна кола си си взел. Искаш да те имат за баровец със спортна кола ама караш нафтова печка - нямаш пари за гориво ли. Нали си взел М-нещо си за безкомпромисен спортен експириънс и хоп дизел
  • #4
    16 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Радев,личи си че не си се докосвал до R-класата.Първо си го купи или покарай достатъчно дълго за да ти се наложи да го зареждаш с гориво и обслужваш и ела пак да си приказваме! Повярвай ми ще разбереш що за недоразумение е това. Тогава ще ти стане ясно, че последното нещо е грозният външен вид. Той изобщо не е причината да не се търси и прекаралите се с тази кола да бързат да е разкарат.
  • #3
    18 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Hummer H2 никога не е бил "култов". Напротив, тъй като беше просто имитация на оригиналния модел, изградена на базата на Escalade заедно с ниското качество, беше се превърнал в смешка. Големият Хъмър, макар и направен цивилен, беше истинска машина.
  • #2
    21 rate up comment 8 rate down comment
    Радев ( преди 6 години )
    Не виждам нищо нелепо в R-класата. Габарити на голямо SUV, практичност на Ван и кочфорта на лимузина. Солидна изработка и надеждна техника. 5-6 годишни екземпляри с малък пробег и в отлично състояние се продават на цената на Рено Клио.
  • #1
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Харабейшио не харесва това :) хахаха