IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M760Li xDrive се оказа много по-бързо (ВИДЕО)

Луксозният седан успя да развие 318 км/ч и може още

BMW M760Li xDrive се оказа много по-бързо (ВИДЕО)

Преди 2 години BMW представи на автосалона в Женева луксозния си седан M760Li xDrive, поколение G12. Автомобилът с тегло малко под 2 тона и мощност над 600 к.с. разполага с впечатляваща динамика, но малцина знаят, че той е по-бърз от това, което съобщи неговият производител.

BMW M760Li xDrive се оказа много по-бързо (ВИДЕО)

Официалните характеристики на BMW M760Li xDrive сочат, че лимузината може да развиве максимална скорост от 250 км/ч, а с предлагания като опция пакет M Driver’s Package този показател може да достигне 305 км/ч.

Оказва се обаче, че тези цифри са по-малки от реалните. В популярния YouTube-канал AutoTopNL бе публикувано видео, на което се вижда, че колата достига 318 км/ч и само електронните системи и пречат да развие още по-висока скорост (гледайте от 8-ата минута на видеото).



Ако се съди по видеозаписа, дори при подобно скорост автомобилът се държи уверено на пътя и не се забелязват никакви излишни движения или вибрации. Авторът на клипа уточнява, че въпреки допълнителния M Driver’s Package седанът с V12 мотор е оборудван със стандартни спирачни дискове, а не с карбонови.

Снимки и видео: BMW, YouTube

Тагове: bmw 7-series bmw m760li
0 от 500