Вход   Регистрация

Американец получи 100% отстъпка за новия Tesla Roadster

Американец получи 100% отстъпка за новия Tesla Roadster
 

Мъжът успя да убеди 55 човека да си купят електромобила

Американецът Бен Сълинс получи 100-процентова отстъпка за следващото поколение на роудстъра на Tesla. Той е успял да убеди 55 човека да си купят новия електрически модел на американския производител, съобщава InsideEVs.

Американец получи 100% отстъпка за новия Tesla Roadster

Офертата е била публикувана в приложението на Tesla за смартфони през лятото. Компанията обявила, че дава отстъпка за новия Rodster в размер на 10% за всеки 5 доведени нови клиента.

Още 2% купувачът получава за всеки допълнителен клиент. Така той можел да си гарантира роудстъра напълно безплатно, а освен това и да получи „удивително приключение, което няма как да се купи с пари”.

Американец получи 100% отстъпка за новия Tesla Roadster

Бен Сълинс (на снимката) първи е успял не само да получи новия роудстър на Tesla, но и да вземе още няколко допълнителни награди. Едната от тях е да управлява машината, с която компания прокарва тунели под големите градове в САЩ, а също така и да присъства лично на премиерата на първия камион на марката.

Още в края на 2016 г. шефът на Tesla Илон Мъск потвърди предстоящото възраждане на модела Roadster, но не даде подробности за него. Първото поколение на двувратия автомобил се произвеждаше през периода 2008-2012 г., като използваше основата на Lotus Elise.

Снимка: Tesla Motors

Реклама  


Купи кола

 • Opel Astra 1500

  18500 лв.

  дата на произв. - май , 2013 г., пробег - 78907, С.к - Ръчна, цвят - Черен

 • VW Passat

  1000 лв.

  дата на произв. - април , 1994 г., пробег - 230000, С.к - Ръчна

 • Toyota Corolla verso 2,0 D4D

  4700 лв.

  дата на произв. - декември , 2002 г., пробег - 203000, С.к - Ръчна, цвят - Черен

 • BMW 325 Td

  2000 лв.

  дата на произв. - ноември , 1994 г., пробег - 208000, С.к - Ръчна, цвят - Светло син

 • BMW 330 X-DRIVE - НАВИГАЦИЯ - УНИКАТ

  40000 лв.

  дата на произв. - декември , 2013 г., пробег - 108000, С.к - Автоматична, цвят - Черен

 • VW Touran 2.0 TDI

  6490 лв.

  дата на произв. - септември , 2006 г., пробег - 175431, С.к - Ръчна, цвят - Тъмно сив

Виж всички обяви

Коментари ( 26 )

Напиши коментар Влез

от: Колхоз ( преди 11 месеца )

В Русия съм, в Русия съм.......
Вътре, вътре.......
Отговори
 
+3
 

Положителни: 3  Отрицателни: 0

от: Русия ( преди 11 месеца )

"Бен Сълинс (на снимката) първи е успял не само да получи новия роудстър на Tesla"

Много пропаганда.
Отговори
 
+1
 

Положителни: 1  Отрицателни: 0

от: Факт! ( преди 11 месеца )

Държавната перачница Тесла ли финансирана от Сереу!Закривай!
Отговори
 
 -2
 

Положителни: 2  Отрицателни: 4

от: ,,, ( преди 11 месеца )

Навсякъде по света,като работиш много те поощряват,само тук в България колкото повече работиш толкова повече те товарят с нова работа ,все си навикан и най-важното че е без пари !!!
Отговори
 
+19
 

Положителни: 19  Отрицателни: 0

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

Покажи Коментара
Щял да получи нещо, което още дори не е започнато да се разработва. Блажени са вярващите
Отговори
 
 -5
 

Положителни: 2  Отрицателни: 7

от: 2втек ( преди 11 месеца )

Ако си мислите, че инвеститорите ще позволят милиардите им вложени в Тесла да отидат на вятъра жестоко се заблуждавате.Планът е начертан с десетки години напред и ще бъде изпълнен!
Отговори
 
+14
 

Положителни: 15  Отрицателни: 1

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

Покажи Коментара
тоя ухиления ще получи на теслата дръжката
Отговори
 
 -5
 

Положителни: 3  Отрицателни: 8

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

В резултатите за 2рото тримесечие на тази година Тесла са посочили 27.9% марж като за 2рото тримесечие на 2016 процента е бил 23.1% а за Модел 3 планират марж 25% и само за второто тримесечие са вложили 369 милиона тоест половината на миналогодишните
пишете в гугъл Tesla Second Quarter 2017 Update
Отговори
 
+2
 

Положителни: 4  Отрицателни: 2

от: бай-ти-Ганю ( преди 11 месеца )

Покажи Коментара
ей голема маскара бил тоа хамериканец бе! да излъжиш 55 души дъ си купат неква си тесла ...тва аз и по избори не съм го правил!
Отговори
 
 -6
 

Положителни: 5  Отрицателни: 11

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

И това е причината, поради която инвеститорите в последният заем от 1,8 милиарда $, който тесла взе август 2017 беше на лихва 5,3%. Извинявай ама ти сега да идеш до банката да вземеш ипотечен кредит ще имаш по-малка лихва от тази на Тесла, това говори за рисковете и това как пазара оценява тези рискове и че става дума за junk bond. Демек пазара оценява теб, че си по-надежден кредитор от тесла, това какво ти говори?
Отговори
 
+2
 

Положителни: 8  Отрицателни: 6

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

И последно, много често се дава за пример, че Амазон и Гугъл също досега никога са нямали печалбва, разликата с Тесла, че въпросните фирми имат и винаги са иматли оперативна печалба EBIT, която са реинвестивали и са нямали Net income, ама Net income не е равно на оперативна печалба EBIT = Earnings before interest and taxes. Tesla досега никога не са имали положителен EBIT, т.е. винаги са били на оперативна загуба: продажната цена на автомобила < от производствените разходи.
Отговори
 
+2
 

Положителни: 7  Отрицателни: 5

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

Е това че някой ще ги купи е равностойно на фалит.
Отговори
 
+6
 

Положителни: 6  Отрицателни: 0

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

Но за лаиците, разбира се не всеки е длъжен да знае какво е EBIT или US-GAAP, но лаиците си мислят, че тесла няма оперативна печалба понеже видиш ли инвестирали в суперчарджъри, фабрики и т.н. Но това не е така и това ще ти го каже всеки счетоводител по US GAAP. Последният заем които взеха беше на лихва около 6%, при сегашните почти нулеви лихви, това си е джънк бонд, или bond който пазара го определя като junk - ***. Замислете се малко защо това е така и защо БМВ не се рефинансира на 6%.
Отговори
 
+1
 

Положителни: 6  Отрицателни: 5

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

В американският счетоводен стандарт US-GAAP чието спазване се наблюдава от SEC има термин нарече оперативна печалба или EBIT. EBIT показва какви са ти приходите от един продаден автомобил като махнеш разходите по материали и труд и това преди данъци и разходи по капитал (лихви). EBIT няма нищо общо с инвестициите. EBIT на Тесла винаги е бил негативен, в EBIT не влизат разходи за суперчарджъри или нови заводи или оборудване, това е само продажна цена минус разходи по производство.
Отговори
 
  0
 

Положителни: 5  Отрицателни: 5

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

Не се чудете защо всеки ден по новините показват за измамени старци .Тука принципа е подобен -една интригуваща история , няколко лъскави снимчици , ухилен до уши морон и поредните приказки за бляскаво бъдеще.
Е накрая мъск си прибира 1 000 000 000$ за тежката работа свършена през годината.
Отговори
 
 -3
 

Положителни: 6  Отрицателни: 9

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

А къде забрави разходите за изграждането на 2500 бързи зарядни станции, подсигурени със захранване от батерии?

В близките години надали ще излезнат на печалба, предвид все по разширяващия се бизнес. Напълно реално е да увеличат капитала с продажба на нови акции... още няколко пъти.
Отговори
 
+14
 

Положителни: 15  Отрицателни: 1

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

Тесла продават с марж в проценти сравним с Мерцедес и Порше просто харчат много за разработки и развитие миналата година са изхарчили например 700милиона за разработки и отделно стотици милиони за фабриката за батерии и повишаване на производството
Отговори
 
+13
 

Положителни: 16  Отрицателни: 3

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

Никога няма да затворят кепенците!
В най-лошия случай някой ще ги купи.
Отговори
 
+9
 

Положителни: 12  Отрицателни: 3

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

Покажи Коментара
Днес ще earnings call и Енрон Мъск ще отговаря на инвеститори, така че утре ще четеш в американската и международната преса с колко са се увеличили загубите на Тесла. Докато информацията стигне до българската преса ще минат още няколко дена. Така че възможностите на Тесла стават все по-малки защото кеша попривършва, ама нови желаещи за даване на кредити няма. Най-много да мине още едно послено увеличение на капитала, което ще им даде още малко кеш за година и нещо и после пускат кепенците.
Отговори
 
 -8
 

Положителни: 1  Отрицателни: 9

от: до предния ( преди 11 месеца )

А бе румънците в Дачия са пуснали производство, дори индийците от Тата, вярвам, че и Тесла ще успеят, още повече, че си купиха една немска фирма за автоматизация. На Тесла не им е проблема, че няма да успят да пуснат криво ляво някаква поточна линия,още повече че намалиха толкова много сложността като обединиха всичко в разни пакети и не можеш да си избираш индивидуално екстрите, както при БМВ например. Проблемът им е, че с всяка продадена и произведена кола загубите им се увеличават.
Отговори
 
+10
 

Положителни: 13  Отрицателни: 3

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

Тези ги приказки ги слушахме и за производството на модел 3. Никога нямало да се стигне до реално производство. Дори да се стигне до такова производство цената била нереална. За тази цена нямало как да се направи такъв пробег. Сега обясняват как не можело да произведе по 1000 автомобила на месец, понеже предишните твърдения вече не вървят.

Винаги е имало, има и за в бъдеще ще има песимисти. Добре е, че прогреса не зависи от такива като тях. Зависи от оптимистите, а и такива не липсват.
Отговори
 
+16
 

Положителни: 19  Отрицателни: 3

от: Запознат ( преди 11 месеца )

Покажи Коментара
До вторият коментатор: ами това е короният номер на Енрон Мъск. Преди няколко месеца от Тесла обявиха, че били разпродадени всички фотоволтаични керемиди до края на 2018, интересно как може да са разпродадени всички, като те дори нямат завод и/или поточна линия където да се произвеждат тези керемиди. Всичко е горещ въздух за надуване на балона. А това че досега не са изкарали едно пени от цялата си дейност няма никакво значение. Гледайте филма за Enron и после открийте разликите с Тесла.
Отговори
 
 -10
 

Положителни: 2  Отрицателни: 12

от: Запознат ( преди 11 месеца )

Покажи Коментара
А иначе въпросният Бен Сълинс е от тези който живят покрай Тесла пропагандата която бълват от каналите си, има още две дузини подобни канали в youtube. Човека си мисли, че е напипал мекото на хляба, ама скоро ще му се наложи да си намери "истинска" работа.
Отговори
 
 -9
 

Положителни: 4  Отрицателни: 13

от: Запознат ( преди 11 месеца )

Покажи Коментара
Под видеото в youtube в което въпросният американец подскачаше и крещеше, че ще получи автомобил, който дори и на череж още не съществува му написах, че никога няма да го получи защото Тесла ще са фалирали много преди изобщо да почнат да го разработват. Днес ще има earnings call за третото тимисечие и отново ще лъсне, че царят е гол. Тесла няма да преживеят идните 3 години.
Отговори
 
 -12
 

Положителни: 3  Отрицателни: 15

от: Capital ( преди 11 месеца )

Той е добър анализатор на Тесла колите и заслужава! Честито на цялото му семейство.

ПП: Този под мене дори и да иска няма да заслужи коментар!
Отговори
 
+18
 

Положителни: 21  Отрицателни: 3

от: Анонимен ( преди 11 месеца )

Ами честито!

Това е много по-ефективна реклама, отколкото Плащат ли на десетки хиляди долари на минута телевизионна реклама, без гаранция за успешна продажба.

А Тесла плаща само при вече извършена продажба.
Отговори
 
+21
 

Положителни: 23  Отрицателни: 2


Избери кола


Изгодни оферти
Последен Тест Драйв
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising