IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият всъдеход на Nissan ще се казва Paladin

Моделът ще ползва основата на пикапа Navara и ще получи версия със 7 места

Новият всъдеход на Nissan ще се казва Paladin

Компанията Nissan ще представи нов всъдеходен модел през април 2018 г. Това ще стане по време на автосалона в Пекин, съобщи шефът на LCV-подразделението на алианса Renault-Nissan-Mitsubishi - Ешвани Гупта, цитиран от Autocar.

Новият всъдеход на Nissan ще се казва Paladin

Новият модел ще се предлага във версии с 5 и 7 места. Дизайнът ще напомня на Pathfinder, като в основата му ще е пикапът Nissan Navara. На повечето пазари всъдеходът ще замени досегашния Patrol и ще получи името Paladin.

Автомобилът ще има голяма решетка на радиатора, вертикално разположени фарове и голяма задно стъкло. В гамата двигатели ще влезе 2,5-литров бензинов мотор с мощност 163 к.с., както и няколко дизела. Топ-версията ще получи 2,3-литров дизелов битурбо агрегат със 187 к.с.

Европейската версия на Nissan Navara дебютира през 2015 г., като е оборудвана с 2,3-литров DCI мотор с 4 цилиндъра. Той се предлага в два варианта – със 160 и 187 к.с. и може да се съчетава както с 6-степенна механична скоростна кутия, така и с автомат със 7 предавки.

Снимка: Motor1

Тагове: nissan navara paladin
0 от 500
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    отново ... ( преди 6 години )
    поразяващата ръка на рено!а беше време на наистина яките джипове като Нисан Патрол ...ехх!
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Страхотна ще е джипката с тези допотопни двигатели и окачване на листови ресьори.Въобще японските технологии са върха.
  • #1
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    2,5-литров бензинов мотор с мощност 163 к.с.което е добре, че поне има бензин в гамата.Разтоварен бензинов двигател без турбота и други простотии. Това е истината.Направете и един с фабрична газова уредба моля!Ще има търсене определено, ако не му надуете много цената. В противен случай хората ще трябва да си ги газифицират сами.Интересно ми е при слагане на газ в БГ фабричната гаранция отпада ли?Защото в Германия при слагане на газова уредба гаранцията си важи и ти намаляват данъка дори.