Вход   Регистрация

Peugeot ще направи лек пикап за цял свят

Peugeot ще направи лек пикап за цял свят
 

Товарният автомобил ще бъде разработен съвместно с китайски партньор

Френската група PSA Group и нейният китайски партньор ChangAn Automobile обявиха съвместна разработка на пикап, който ще бъде изграден на напълно нова платформа.

Peugeot ще направи лек пикап за цял свят

Производството на модела ще започне през 2020 г. в завода Ding Zhou ChangAn, който се е специлизирал в направата на леки товарни автомобили. Компанията ChangAn ще продава машината на територията на Китай, а алинсът PSA – на всички останали пазари.

Засега всички подробности за товарния модел се държав в тайна, но партньорите в проекта разкриха, че той „ще отговаря на всички стандарти и очаквания на клиентите” и ще може да се похвали с „безкомпромисно качество и дълголетие”.

За френската марка Peugeot това ще бъде един от осемте товарни модела, които са част от стратегията Push to Pass. По-рано това лято PSA Group представи един пикап – Peugeot Pick Up (на снимката). Той обаче не е принципно нов модел, тъй като използва модернизираното шаси на Nissan Navara, получено от алианса с китайците от Dongfeng.

Освен това Peugeot Pick Up не е и глобален модел, тъй като е предназначен за страните от Африка. В същото време новият пикап, който ще е готов след 3 години, ще се предлага на всички континенти.

Снимки: Peugeot

Реклама  


Купи Peugeot

Виж всички обяви

Коментари ( 3 )

Напиши коментар Влез

от: Анонимен ( преди 9 месеца )

Дали пак няма да видим някое легендарно Пежо?
Отговори
 
+4
 

Положителни: 5  Отрицателни: 1

от: Анонимен ( преди 9 месеца )

Ще избие рибата това Пежо ще се продава в латинска Америка , Южна Азия , Китай, Африка,близкия изток,що не и в Русия .Все държави където Пежо е познато и признато
Отговори
 
+13
 

Положителни: 14  Отрицателни: 1

от: Един ( преди 9 месеца )

Покажи Коментара
Модел 2020 а изглежда като нещо правено 1980та... абе кажи му Пежо и повече не го обиждай :D
Отговори
 
 -12
 

Положителни: 3  Отрицателни: 15


Избери кола


Изгодни оферти
Последен Тест Драйв
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising