IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще има ли BMW M3 CS?

Това ще е най-мощният М3 в историята на марката

Ще има ли BMW M3 CS?

При лансирането на BMW M4 CS по-рано тази година, от баварската компания обещаха, че ще има още М-модели, които ще получат означението CS. И според германския сайт BimmerToday съвсем скоро ще се появи M3 CS, както и дългоочакваният M2 CS.

Ще има ли BMW M3 CS?

Но най-вероятно при M3 означението CS ще бъде спестено, макар и колата да отговаря на спецификите на модификацията. Причината за това е тривиална – CS е абревиатура на Coupe Sport. Което е отлично допълнение за М2 и М4, но се разминава с пропорциите на седана М3.

Естествено, в BMW може и да пренебрегнат оригиналното значение на CS, което днес е като знак на почит към купето Е9 с „предница като нос на акула”, произвеждано от 1968 до 1975 г. Така, че може и да има M3 CS, но в случая просто ще става дума за по-мощна и бърза версия на вълнуващия модел. Което едва ли ще притесни клиентите.

Според BimmerToday, бъдещото M3 CS ще получи 3,0-литровия 6-цилиндров редови мотор с мощност 454 к.с. от M4 CS. И ще стане най-бързият сериен M3 в историята на марката. Според източници на сайта, M3 CS ще може да завърти обиколка на Северната дъга на Нюрбургринг за по-малко от 7,40 минути.

И естествено, колата ще получи почти същия аеродинамичен пакет като М4 CS, включително и капака на багажника от фиброкарбон.

Предполага се, че M3 CS ще дебютира през пролетта на следващата година, за да е последният вариант на актуалното поколение на М3, което отива към края на жизнения си цикъл.

Снимка: BMW

Тагове: bmw bmw m3 bmw m3 cs
0 от 500
  • #8
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Друг анонимен ( преди 6 години )
    То по света вече отдавна са го разбрали това. Само нашенския пубер-***, нали е "баровец", лятото се лашка по завоите с е 36-та, а зимата го удря на кракомобил! )))))
  • #7
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    нали освен лято има и други сезони болшенството клиенти биха искали целогодишно да се радват на удоволствието от шофирането а и управлението на автомобил със задно с 400-500 к.с. не за всеки
  • #6
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Друг анонимен ( преди 6 години )
    Същото се предвижда и за БМВ М. Но това не означава, че в 90% от времето няма да са на 4Х4.
  • #5
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    мерседес имат системи за изключване на режим 4матик
  • #4
    13 rate up comment 12 rate down comment
    До долните бенвета ( преди 6 години )
    Май само вие не сте разбрали, че пуберитетските радости с връткане и удряне със задницата на боклуджийски кофи по завоите остава безвъзвратно в миналото!Всички нови М-ки, AMG-та и т.н. СПОРТНИ коли като Порше 911 турбо, Ламборгини, Нисан GT-R и т.н и т.н. вече са с 4Х4!!Вместо да се ровите по обявите за стари кошници от N-ти собственик щото не може да имате нови коли, поне малко четете за да не ставате смешни по форумите!
  • #3
    12 rate up comment 6 rate down comment
    L-Klasse ( преди 6 години )
    Мдаа...то затуй им е праволинеен живота на тия с quatro и тем подобни... ама има хора дето не следват правата линия.Със здраве
  • #2
    14 rate up comment 8 rate down comment
    RE:LoadeD ( преди 6 години )
    E9 , E21 , E30 вече могат да "спят" спокойно. Намериха им достойни наследници. Дано някога имам шанс да притежавам такъв екземпляр !До колегата долу - купи си АУДИ или друго с четворно предаване и не се обаждай в темите за спортни коли, моля ! Веднъж съм имал кола с предно и веднъж се излъгах да карам "куатро" - НИКОГА ПОВЕЧЕ !
  • #1
    13 rate up comment 15 rate down comment
    Айде.. ( преди 6 години )
    да му слагат X-drive, че да тръгна на старта като хората!Стига си е въртяло дирника по завоите за радост на недораслите пубери ...