IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новото Porsche Cayenne

Кросоувърът преминава последни тестове, преди да бъде представен официално

Първи снимки на новото Porsche Cayenne

Новото поколение на Porsche Cayenne е почти готово за световната си премиера, която ще се състои на автосалона във Франкфурт през есента. Изданието AutoExpress публикува снимки на прототип на всъдехода, чиито тестове приключват.

Първи снимки на новото Porsche Cayenne

Ако се съди по снимките, на които кросоувърът е без никакъв камуфлаж, може смело да се твърди, че в Porsche са тръгнали по пътя на еволюцията, тъй като автомобилът запазва познатия си вид. Това е и напълно логично – в момента Cayenne осигурява около 30% от продажбите на марката, така че никой в компанията не би искал да рискува.

Снимки на салона няма, но се очаква именно в него промените да бъдат революционни. Там ще бъде поставен цифров приборен панел, нова централна консола, както и най-модерна мултимедийна система, която ще може да се управлява с жестове и с гласови команди.

Първи снимки на новото Porsche Cayenne

Що се касае до двигателите, при Cayenne те ще бъдат взаимствани от новото поколение на Panamera. Кросоувърът ще получи 2,9-литрови битубо V6 мотор от Panamera 4S с 430 к.с., както и 4,0-литровият битурбо V8 от Panamera Turbo с 550 к.с. Дизеловата версия ще разчита на 4,0-литровия V8 TDI от Audi SQ7, който освен 435 к.с. предлага и впечатляващите 900 Нм въртящ момент.

Снимки: AutoExpress

Тагове: porsche cayenne
0 от 500