IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Големият SUV на Subaru ще се казва Ascent

Моделът на японците е съвсем близо до серийно производстмо

Големият SUV на Subaru ще се казва Ascent

Компанията Subaru представи на автосалона в Ню Йорк обновена версия на концептуалния си победа Viziv-7. Тя се казвна Ascent, като под това название ще излезе и серийната версия на 7-местния всъдеход.

Големият SUV на Subaru ще се казва Ascent

Прототипът е близо до старта на масово производство, като се отличава с футуристичена оптика и новости в каросерията. Променени в сравнение с предишния концепт са още външните огледала, както и джантите.

В салона на концептуалния модел има изцяло цифров приборен панел, сензорен панел за управление на прозорците и триспицев волан, който също има сензорни клавиши. На предния панел е поставен голям тъч-скрийн, обединяващ дисплея на мултимедийния комплекс с блока за управление на климатика.

Засега други подробности за автомобила липсват, но се се знае, че серийният вариант ще се произвежда в завода на марката в Лафайет, САЩ. Продажбите на модела ще стартират през лятото на 2018 г.

Снимки: Subaru

Тагове: subaru viziv ascent
0 от 500
  • #8
    4 rate up comment 15 rate down comment
    Дърваруфен ( преди 7 години )
    Голема брадва и тесла - големо дървару!
  • #7
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Кико ( преди 7 години )
    Ако можеха на 3.6 литровия една турбина да му сложат и работата ще заспи.
  • #6
    9 rate up comment 11 rate down comment
    re ( преди 7 години )
    На отиване със СУБАРУ, на обратно УРА,БУС.Колеги, няколко дни наблюдавам тука RICErite, много се напъват, не издавайте фронта. Идвам на помощ. :P
  • #5
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Малеее, комплексирам се.
  • #4
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    "Foed edge това ти ли си?"Стиви Уондър това ти ли си?
  • #3
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Ауто ( преди 7 години )
    Ами с последните ФА 1.6 и 2.0 двигатели успяха да постигнат параметрите на конглокенцията, но като цяло, не съм много сигурен, че за такъв голям СУВ тези двигатели ще бъдат добра комбинация, освен ако не е в някаква хибридна версия. 3.6 литра е добър, но морално вече остарял и по-показатели и технологии. Така че няма да се учудя, ако излезят с някаква усъвършенствана турбо версия на 2.5 двигателя. Като дизайн това изглежда добе, но нека да видим цивилната версия, колко общо ще има с концепта!
  • #2
    3 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Foed edge това ти ли си?
  • #1
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Nev ( преди 7 години )
    Доста добър и свеж дизайн, на фона на масовото германско и японско производстово в този клас, дори и американците можем да прибавим в това число! ИНтересно какъв двигател ще има, и дали ще е хибрид?