IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Наеми класическа кола за по-малко от 30 секунди

BookAclassic е най-бързо развиващата се платформа в света за ретро автомобили

Наеми класическа кола за по-малко от 30 секунди

BookAclassic кани всички собственици на класически автомобили в България да се присъединят към нашата общност за отдаване под наем на класически автомобили в www.BookAclassic.bg

Наеми класическа кола за по-малко от 30 секунди

BookAclassic е водещ онлайн портал за резервация и отдаване под наем на класически и винтидж автомобили - най-бързо развиващата се платформа в света за ретро автомобили, които никога не излизат от мода!

Заедно сме по-силни

Всички собственици на класически и ретро автомобили в България са добре дошли в BookAclassic и ние ги каним да партнират с нас.

Клаус Стиг Кристенсен, Главен Изпълнителен Директор на BookAclassic разяснява: "Нашата платформа предлага прекрасна възможност за собственици на ретро автомобили да печелят, докато правят, това което обичат – да шофират своя класически автомобил! Регистрирането на автомобил в сайта е напълно безплатно. Собствениците на автомобили могат да избират дали да бъдат шофьори или да отдават автомобила си за шофиране от наемателя. Също така могат да избират кои резервации да приемат. Няма обвързващи договори или годишни такси за включване на автомобил в каталога на сайта.”             

BookAclassic има изградени успешни партньорства из цяла Европа със собственици на класически автомобили, автомобилни музеи и Rent-a-Car фирми. В момента търси да партнира със собственици на всички видове класически превозни средства: автомобили, мотори, автобуси и ретро самолети.

Бързо и лесно

Успехът на платформата се дължи на факта, че потребителите могат да изчислят цената за отдаване под наем на всички налични автомобили за 30 секунди и да запазят автомобила на мечтите си в реално време, без да се налага да чакат с дни или седмици.
Като наемател, вие може да резервирате ретро автомобил с включен шофьор за събитие или просто да го вземете под наем за лично шофиране. Автомобилите в сайта са подходящи за всякакви събития - сватби, фирмени партита, реклами, филмови продукции и изложения.

Кажи “Не“ на скучните коли!              

Целта на BookAclassic в България е да състави широка гама от класически превозни средства - класически Европейски и Американски ретро автомобили, лимузини, мотори, автобуси и ретро самолети от “миналата епоха“. По този начин отговаряме на нарастващото търсене от младоженци, мениджъри на събития, фирми и филмови продуценти. BookAclassic предлага и луксозни автомобили за лично шофиране “за едно кръгче“ или ако просто искате да закарате семейството си до летището в малко по-различен стил.                              

Кои сме ние?                                                             

BookAclassic бе създаден за да внесе свежест в света на безхарактерните и скучно-практични автомобили. Ние сме тук за да представим класически автомобили с душа, клас и харизма и да вдъхнем нов живот в тях. Искаме да споделим нашия ентусиазъм и страст за прекрасни и елегантни класически превозни средства и да напълним пътищата с красиви и секси автомобили.

В Европа BookAclassic разполага с каталог от близо 15 000 автомобила, оценени на над 150 млн. Евро. С централен офис във Великобритания, компанията има амбиция да стане лидер при онлайн-резервациите на класически автомобили в цял свят.


 

Тагове: bookaclassic