IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разкриха McLaren 720S преди премиерата му

Суперколата ще получи специални дисплеи на таблото

Разкриха McLaren 720S преди премиерата му

Първа снимка на новата суперкола на McLaren се появи в интернет-пространството. Фотографията бе публикувана от агенция Bloomberg, но малко след това бе свалена от сайта на изданието. Редица медии, сред които и Carscoops, обаче успяха да препечатат снимката.

Разкриха McLaren 720S преди премиерата му

Вече е известно, че McLaren 720S ще бъде оборудван с нов 4,0-литров V8 туин-турбо двигател. Засега официалната мощност на агрегата не се съобщава, но от името му става ясно, че тя ще надхвърли 700 к.с. От британския производител вече разкриха, че суперколата ще ускорява от 0 до 200 км/ч за 7,8 секунди, като при тази скорост ще спира напълно за 4,6 секунди или 117 метра.

Разкриха McLaren 720S преди премиерата му

Новата суперкола на британците ще получи и специален дрифт-режим на управляващата електроника, допълнителна подсветка на отсека на двигателя, а също така и специален прибиращ се приборен панел. При стандартен режим на придвижване пред водача ще има два дисплея. Първият е голям, на който ще излиза подробно информация за системите на автомобила - разход на гориво, скорост, избрана предавка, оставащо гориво, оборотомер и др.

Разкриха McLaren 720S преди премиерата му

Малкият дисплей е предназначен само при пистов режим. Тогава с едно натискане на бутон, големият екран се прибира и водачът ще вижда единствено данни за скоростта, оборотите и избраната предавка. Има и специални деления в различен цвят, които подсказват на шофьора кога да сменя скоростите.

Снимки: McLaren

Тагове: mclaren 720s
0 от 500