IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Англичанин си купи изправна кола на цената на 1 бира

За 17-годишен Rover 45 бяха платени само 3,2 паунда

Англичанин си купи изправна кола на цената на 1 бира

Жител на Великобритания стана собственик на автомобил, който е в движение, на цената на една хаба бира. Необичайната история разказа редакторът на сайта Honest John – Крейт Читъм. Той си е купил Rover 45 за сумата от 3,2 паунда.

Англичанин си купи изправна кола на цената на 1 бира

Читъм вижда обявата за продажба на автомобила на търт в eBay, като му прави впечатление ниската начална цена – под 1 паунд. Той започва да следи наддаването, но 12 часа преди края на търга няма други предложения. Тогава англичанинът предлага 3,2 паунда и печели.

Англичанин си купи изправна кола на цената на 1 бира

Автомобилът на Читъм е произведен през 2000 г. Той е оборудван с 1,4-литров бензинов двигател, механична скоростна кутия и електрически стъклопакет. Въпреки ниската си цена, колата се оказва в добро техническо състояние. Когато Читъм отива да я вземе, той открива, че единствените проблеми са разреденият акумулатор и спадналите гуми.

Англичанин си купи изправна кола на цената на 1 бира

Нещо повече – в резервоара на автомобила има няколко литра бензин, чиято стойност е по-голяма от платената за колата сума. Читъм е категоричен, че машината е доста комфортна и приятна за каране и затова ще я задържи, като ще я използва при всяка възможност.

Снимки: Honest John
 

Тагове: rover 45
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    До Анонимкото ( преди 7 години )
    Колата в статията е Ровър45. Какви Хонди те гонят?! Това,че си им фен не значи да бълнуваш постоянно за тях! Ти сигурно първата дума, която си казал е била "Хонда"!
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Пич ( преди 7 години )
    Абе човек, ти май не базбра, че в Европа си плащаш за да ти вземат колата в маргата а тук ти плащат!!!!!
  • #2
    2 rate up comment 3 rate down comment
    AZ ( преди 7 години )
    ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА. И тук ти плащат ако си предадеш колата за скрап, но сумата обикновено е не-повече от 80-100 паунда. Затова разни избушляци, които все пак имат някакъв шанс да се възстановят се продават малко над тази цена.
  • #1
    12 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Както при тази така и при всички останали Honda - горивото в резервоара струва повече от колата.