IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как ще се промени Nissan Juke?

Идва второто поколение на ексцентричния SUV

Как ще се промени Nissan Juke?

Ексцентричният, поне на външен вид, кросоувър на Nissan – Juke, вече записа седем години на пазара, но този по-дълъг престой не се отразява на успехите му - само за миналата година в Европа са продадени почти 100 000 бройки от модела. Според списание Auto Express преди края на 2017 г. ще станем свидетели на премиерата на второто поколение на Juke.

Как ще се промени Nissan Juke?

Важното тук е, че Juke ще запази изразителния си дизайн, като това обеща главният дизайнер на Nissan Широ Накамура. Според него, следващият Juke ще се различава от пазарните си съперници и няма да прилича на „мейнстрийм модел”. Почти сигурно е, че новият Juke ще запази кръглите си фарове, интересните форми на задницата и високата позиция на водача. Но също така е и много вероятно, кросоувърът да ползва част от дизайнерските решения, намерили място при новия Qashqai.

Как ще се промени Nissan Juke?

Автомобилът ще е изграден върху платформата CMF-B, която беше използвана и при последната генерация на Micra. Естествено, междуосието ще нарасне и се очаква да бъде отстранена една от основните слабости на Juke – липсата на достатъчно пространство на задната седалка. Промените в интериора ще включват нов дизайн на арматурното табло, близък до този на Micra, както и появата на по-качествени материали.

Основният мотор на новия Juke ще е 1,0-литров 3-цилиндров агрегат с турбо, а турбодизелът ще е с обем 1,5 литра. Топ версията ще разчита 1,6-литров бензинов двигател с турбо и мощност 190 к.с,  т.е тук няма да има кой знае какви промени.

Снимки: Nissan

Тагове: nissan juke nissan
0 от 500