IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Искат 1,5 млн. долара за надупчено от куршуми старо BMW

Твърди се, че в тази Серия 7 е бил убит прочутият рапър Тупак Шакур

Искат 1,5 млн. долара за надупчено от куршуми старо BMW

В интернет-портала Moments in Time се появи обява за продажбата на BMW 7-Series (версия Е38), в което, както се твърди, е бил разстрелян легендарния хип-хоп изпълнител Тупак Шакур. Исканата за автомобила сума е 1.5 млн. щатски долара.

Искат 1,5 млн. долара за BMW 7-Series, в което е убит Тупак

Певецът бе убит на улица в Лас Вегас през 1996 г. Престъпниците стрелят по Тупак, докато той се вози на предната седалка на автомобила. Рапърът е закаран в болница, където умира няколко дни по-късно, а стрелците не са открити и до ден-днешен.

След случилото се "седмицата" - 750i с дълга база, е конфискувана от полицията, а по-късно е продадена на частно лице. Следват още няколко смени на собственика, като междувременно колата е претърпяла и ремонт на надупчената каросерия. Въпреки това по вратите все още личат следите от куршуми.

Искат 1,5 млн. долара за BMW 7-Series, в което е убит Тупак

Пробегът на това BMW е 145 000 км. Това е втората кола на Тупак Шакур, която се продава на търг през последните месеци. През миналата година за 340 000 долара бе купен Hummer H1 от 1996 г., който също е бил собственост на певеца.

Снимки: Moments in Time

Тагове: bmw 7-series bmw 750il
0 от 500
  • #3
    34 rate up comment 1 rate down comment
    Ку.льо ( преди 7 години )
    Точно този модел е върхът на изяществото и лукса,при БМВ динамиката не се оспорва.Спрасканите комплексари като Младенчо си купуват неква пластмасова еднодневка от Тойота и разправят че е много по-добра от Немските премиум машини,но не знае Младенчо със какво са по-добри??
  • #2
    37 rate up comment 2 rate down comment
    112 ( преди 7 години )
    Най-обикновен кошник в който са ликвидирали някой.
  • #1
    38 rate up comment 9 rate down comment
    обективно ( преди 7 години )
    Хората със акъл знаят какво да карат...