IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тази година излиза филм за Брус Макларън

Някои от най-известните пилоти разказват за легендата

Тази година излиза филм за Брус Макларън

Още преди края на тази година феновете на Формула 1 ще могат да се насладят на документален филм, посветен на новозеландската легенда Брус Макларън – основател на едноименния тим, който вече е сред най-успешните в историята на световния шампионат.

Тази година излиза филм за Брус Макларън

Режисьор на лентата, която носи името „Макларън” е Роджър Доналдсън, който вече заяви, че основната идея на филма е да бъде показан, при това „максимално правдиво” един човек, който „никога не се предава”.

Амбицията на родения през 1937 г. Брус Макларън да пробие сред елита на моторните спортове – Формула 1 и състезанията за издръжливост, му осигурява статут на легенда още приживе.

За наше щастие, Доналдсън е получил пълно съдействие на голяма част от съвременниците на Брус, които има какво да разкажат за него, както и от наследниците на тези, които вече не са живи, при събирането на материали, видео репортажи и информация за известния пилот и конструктор.



Зрителите ще видят спомените за Макларън на Емерсон Фитипалди, Алистъл Калдуел, Крис Еймън, Хаудън Ганли, Марио Андрети, Дан Гърни, сър Джеки Стюарт и т.н, а освен това режисьорът е получил и безпрецедентен достъп до роднините на Брус и архива на фамилия Макларън.

Което означава само едно – този филм трябва да се гледа.

Тагове: mclaren
0 от 500