IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel обяви цените на новата Insignia

Базовата версия на модела стартира от 25 940 евро

Opel обяви цените на новата Insignia

Германският производител Opel обяви старт на продажбите на флагмана си Insignia. Те започват на 20 февруари, като вече са ясни цените, на които ще се предлагат лифтбекът и комбито на пазара в Германия.

Opel обяви цените на новата Insignia

Модификацията с 4 врати Opel Insignia Grand Sport ще може да бъде купена за 25 940 евро, докато стартовата цена на комбито Insignia Sports Tourer е 26 940 евро. Двата варианта в началото ще се продават с избор от 3 бензинови и 3 дизелови мотора.

Базовата версия на флагмана на Opel ще бъде достъпна с 1,5-литров бензинов алуминиев турбомотор в два варианта на мощност – 140 к.с. (250 нм) и 165 к.с., чийто въртящ момент не се разкрива. Топ-вариантът ще разчита на 2,0-литров турбомотор с 260 к.с. и 400 Нм.

Дизеловата гама включва 1,6 литров агрегат, достъпен както с мощност от 110 к.с., така и със 136 к.с. Другата възможност е 2,0-литров двигател, развиващ 170 к.с.

Opel обяви цените на новата Insignia

Пълната ценова листа и нивата на оборудване ще бъдат разкрити на старта на продажбите на 20 февруари. За сравнение на пазара в Германия един от основните конкуренти – Ford Mondeo, започва от 25 990 евро, а друг подобен модел - Mazda6, от 25 890 евро.

Снимки: Opel
 

Тагове: opel insignia
0 от 500
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Аз ( преди 7 години )
    Новобранци, хем не сте в час с детайла, хем се произнасяте "компетентно". Четете повечкко!
  • #15
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Русия ( преди 7 години )
    Крута.
  • #14
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Очаквано2. ( преди 7 години )
    Кажеш нещо, което не е в полза на друг производител освен Ваген, заваляват минуси и повествования.От гледна точка на дизайна изостанаха дори от Супърба и Кодиака. Т'ва е. Дъното са в този показател.Пък Опел с този дизайн правят крачка към масовата тенденция, което мен лично ме отблъсква като потребител.
  • #13
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    От долу изброените Мондео най ми харесва.Мазда е някак си заоблена. А Опел никога повече.
  • #12
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ще покажат продажбите определено дали е добър автомобил. Цената ми идва леко скъпа. Лично аз залагам на сегашното средно представяне, където и му е мястото на този автомобил, освен от ГМ ако не са вдигнали качеството и изработката, нещо в което се съмнявам.Продажбите на Инсигния за 2016та са цели 73.161 бройки в Европа, като цяло за 9г производство не минават 840к бройки. За сравнение Пасат са е продал около 1 850 000 бройки за същия период Всеки може да си направи сметката
  • #11
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Очаквано. ( преди 7 години )
    Няма изненада, но аз все пак бих предпочел Маздата защото си остава недостижима на външен вид. Теzи дни мернах и последния Пасат, Инсигнията е класа отгоре без дори да се замислям. Мондеото също изостават. Жалкото е, че не им вещаят светло бъдеще с това френско сливане. *** да видими.
  • #10
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Пежо Инсигния ( преди 7 години )
    За хубава - хубава е! Спор няма.Но возията им е доста твърда, комфортът е малко спартански, а за качеството на изработка има още доста да се желае.Иначе броят на продажби в Европа се дължи на малките модели - Корса, Адам и донякъде Астра.
  • #9
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    от колко време се приодава Инсигния-та ?а опел не се излизали на печалба от 2009 година....как се работи на загуба толкова години ?ако не се разберат с пса, оставя някой китец да поизка да ги купи като цяло са много зянсъжалвам ама Инсигния-та над 110 км/ч има толкова лоша излолация от въздуха че е направо жалка работа
  • #8
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Triforce ( преди 7 години )
    OPEL никога не са имали такъв красив автомобил!А това, дали е добър или не - продажбите ще покажат, а не драскачите тук.
  • #7
    15 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Защо ПСА се напъват? Защото винаги са искали 308 да е на нивото на Астра и 508 да е обичана колкото Инсигния!