IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Академия за чисто бъдеще

Volkswagen стартира e-drive аcademy в партньорство с медиите от групата на "Инвестор.БГ"

Академия за чисто бъдеще

Бъдещето на автомобилите е в електричеството. Ако някой изобщо е имал съмнения, последните няколко големи изложения ги разсеяха напълно. Всички производители, без изключение, работят в тази посока.

Академия за чисто бъдеще

ПО РЕД ПРИЧИНИ до момента електромобилите си остават недостъпни за мнозинството. Популярни са главно сред  хора, които виждат в тях източник на престиж и възможност да заявят позиция. И имат относителен успех само в страните, в които има щедро държавно подпомагане. Но това съвсем скоро може да се промени.

VOLKSWAGEN, КАКТО ПОДСКАЗВА самото име, още от създаването си е марка-демократизатор. Целта на компанията е в следващото десетилетие да създаде напълно достъпни за широката публика електрически и свръхикономични автомобили. Цялата развойна дейност на компанията се ориентира натам. Но тъй като в масовия сегмент по една или друга причина има предубеждения, няма познания или критична маса, ориентирана към темата, Volkswagen България започва "Е-драйв академия" - образователен проект, чрез който да даде възможност на най-широк кръг от хора да се докоснат до теорията и практиката на е-мобилността. Медиите от групата на "Инвестор.БГ" са първият партньор, чрез който в следващите седмици ще бъде даден старт на този проект.

Академия за чисто бъдеще

ОТ СЪВМЕСТНИТЕ НИ ПУБЛИКАЦИИ ще научите интересната и направо куриозна на моменти история на електрическото задвижване; какво отличава типовете хибриди; кои ще са батериите на бъдещето; какво е да ползваш plug-in хибрид в българските реалности и колко точно струва - като стартова цена, годишна поддръжка, разходи за зареждане. Ще ви срещнем с някои от водещите фигури на е-мобилността в световен мащаб, и ще анализираме сериозно замърсяването в градовете, какви рискове носи то и как би могло да бъде намалено.
 

Тагове: volkswagen e-drive academy