IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се кара със свален покрив при минус 6 градуса

Австриец без книжка смая полицията с уникален коктейл

Как се кара със свален покрив при минус 6 градуса

Може ли нещо да замени покрива на автомобила при минусови температури? Отговорът е не, но това явно не се отнася за млад австриец, който управлявал през нощта своя кабриолет със свален покрив при минусови температури и обилен снеговалеж. В крайна сметка мъжът привлякъл вниманието на полицията, която го спряла за проверка.

Дрога направи австриец непромокаем

Оказало се, че 24-годишният шофьор пътува от Линц до Велс при температури през нощта от минус 6 градуса. Той обаче бил до такава степен надрусан след употребата на амфетамини и канабис, че изобщо не усещал студа. Полицейските служители поискали да му отнемат свидетелството за правоуправление, но се оказало, че австриецът не разполага с такова, тъй като по-рано то му е било отнето заради употреба на наркотици.

Наскоро неизвестен жител на американския град Кливлънд бе засечен да кара своята Mazda MX-5 със смъкнат покрив... посред снежна виелица. Метеоролози потвърдиха, че по това време температурата в града и околностите му е била минус 9 градуса.

0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    На БМВ-тата гюрюците имат технологични проблеми със затварянето и отварянето. Отделно има проблем със замръзването на Z4. Събира се вода в механизма и при минусови температури гюрюка остава в положение, което не може да се промени. При Митата принципно няма подобен проблем. Имал съм МХ5 2-ра и 3-та генерация и никога не е имало проблем. Познавам доста хора с този модел и не съм чул някой да се е оплаквал.
  • #3
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ако веднъж свалиш гюрука на Мазда или свалиш покрива на Ситроен С3 плюриел си оставаш кабрио завинаги. В повечето случаи същото е с Алфа спайдер.
  • #2
    6 rate up comment 0 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    Сигурно и той е бил с Мазда МХ-5 ;). 68И аз видях в София, на -10 през деня Мазда МХ-5 със свален гюрук. Човека си я караше по бул. България посока околовръстното. Явно това с гюрук е обща болка за тези коли.
  • #1
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Ал ( преди 7 години )
    Чудо голямо! Аз пък карам велосипед на -16 градуса!