IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW M5 ще си съперничи със суперколите

Спортният седан на баварците ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 3.5 секунди

Новото BMW M5 ще си съперничи със суперколите

Една от очакваните с огромен интерес автомобилни премиери през тази година е тази на новото поколение на BMW M5. Според последните информации, спортният седан на баварците ще предлага ускорение, с каквото могат да се похвалят само някои суперколи.

Новото BMW M5 ще си съперничи със суперколите

Предполага се, че времето, нужно за достигане на 100 км/ч от място, при BMW M5 F90 ще e едва 3,5 секунди. Това е доста по-бързо от сегашната версията на модела (F10), която се нуждае от 4,2 секунди за същото упражнение.

Известно е, че M5 ще получи система за задвижване на четирите колела и скоростна кутия M DCT. За седана е предвиден 4,4-литров V8 двигател, развиващ мощност от около 600 к.с. На по-късен етап ще се появи и по-мощна версия – M5 CS. Както при стандартното М5, така и при нея също ще бъде налице възможност за преминаване от 4х4 задвижване към задно предаване само с натискането на един бутон.

Дебютът на новото поколение на BMW ще се състои в края на годината, а продажбите ще стартират в началото на 2018 г.

Снимка: BMW

Тагове: bmw m5
0 от 500