IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche тества загадъчен модел

Купеобразният Cayenne най-вероятно се задвижва на ток

Porsche тества загадъчен модел

Компанията Porsche започва тестове на неизвестен засега модел,съобщава изданието Motor1, което публикува снимки на прототипа. Според информацията това е купеобразна версия на кросоувъра Cayenne, задвижвана с електричество.

Porsche тества загадъчен модел

Доказателство за това са надписите по каросерията на прототипа. Освен това авторът на снимките твърди, че автомобилът не е издавал никакъв звук, докато е бил сниман. Както и повечето „мулета”, използвани от производителите по време на изпитания, така и тази машина разполага с агрегати на друг модел. В случая това е второто поколение на Panamera, което обаче е значително по-вдигнато.

Porsche тества загадъчен модел

Очаква се купеобразната версия на Cayenne да се конкурира с BMW X6. Слуховете за поява на подобен модел се появиха още през 2014 г. Както и стандартният Cayenne от следващо поколение, така и той ще получи платформата на новото Audi Q7.

Porsche тества загадъчен модел

Една от версиите на новия модел ще бъде именно електрическа, докато останалите ще получат традиционните двигатели с вътрешно горене. Ще има модификация с V8 мотор с 550 к.с. Премиерата на кросоувъра ще се състои до края на 2017 г.

Снимки: Motor1
 

Тагове: porsche cayenne
0 от 500