IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Тайван потрошиха Lamborghini за назидание

Суперколата била с фалшиви документи

В Тайван потрошиха Lamborghini за назидание

Властите в Тайван организираха публично унищожаване на суперкола Lamborghini Murcielago SV, която била иззета от нейния собственик заради нарушаване на местните закони. Видезопапис с назидателната акция се появиха в YouTube.

Властите в Тайван потрошиха Lamborghini за назидание

Историята с този автомобил започва още през 2013 г., когато собственикът му е спрян за обичайна проверка на документите. Оказало се, че на  Murcielago-то са поставени номера от седан Ford и в съответствие с тайванските закони, колата е конфискувана.

Нейният собственик - пилот в една от местните авиокомпании на няколко пъти подавал жалби до съда, но те били отхвърлени.
В крайна сметка суперколата престояла повече от 3 години в един от складовете на полицията и на 14 декември е била публично унищожена, като това е показано директно в по един от местните телевизионни канали.



Автомобилът е до такава степен натрошен, че нито една от частите му не може да бъде продадена. Според властите, този случай трябва да послужи като предупреждение за останалите нарушители.

Снимки и видео: YouTube

Тагове: lamborghini murcielago
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Веско ( преди 7 години )
    Според мен всяко унищожаване на нещо създадено с труд си е престъпление и разхищение на ресурси. Има даже цял един етнос който с това се занимава основно.
  • #5
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тоя който е решил да потрошат колата за назидание определено не е умен. Аз не знам дали не трябва да носят съдебна отговорност за такива своеволия. Все едно вместо глоба за превишена скорост да ти унищожат колата. Дори да я бяха конфискували и да я бяха продали на търг, щеше да и вземат доста хилядарки, които можеха да влязат в държавния им бюджет. Ама като си за лудница а са ти дали власт.
  • #4
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Извратен VAG! ( преди 7 години )
    На мен пък, ми харесва !!!
  • #3
    4 rate up comment 10 rate down comment
    АнтиVAG ( преди 7 години )
    Защото, са научили за Дизелгей, за назидание.......Четете бре !!!!!
  • #2
    8 rate up comment 5 rate down comment
    А всъщност .. ( преди 7 години )
    да бяха потрошили фалшификатора, като толкова им се троши!
  • #1
    19 rate up comment 12 rate down comment
    Азъ ( преди 7 години )
    Да му бяха сложили глоба и до там. Тази демонстрация е напълно излишна простотия. Жалко за автомобила.