IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тайнственост до последно около новата Fiesta

Ford представя седмото поколение идния вторник в Кьолн

Тайнственост до последно около новата Fiesta

Дългоочакваното ново поколение на бестселъра Ford Fiesta ще бъде официално показано в Кьолн идния вторник, потвърди Ford. Компанията успя до последно да запази в тайна външния вид на автомобила - с изключение на няколко шпионски кадъра с камуфлаж, никой не е виждал как изглежда суперминито.

Тайнственост до последно около новата Fiesta

Тъкмо за да организира специалното събитие в Кьолн, Ford се отказа да участва на тазгодишния автомобилен салон в Париж. Освен новата Fiesta, компанията ще представи новата си стратегия за мобилни услуги, както и нови технологии за икономия на гориво.

"Новата Fiesta ще е най-добрият израз на марката Ford - забавление, спортно шофиране и онзи уникален дух на малка кола, който е радвал поколения клиенти през последните 40 години", заяви шефът на Ford Europe Джим Фарли.

Fiesta несъмнено е най-важният модел за компанията на Стария континент. Макар и доста остаряло в сравнение с конкурентите, сегашното поколение продължава да е четвъртата най-продавана кола в Европа по данни на JATO Dynamics (след VW Golf, VW Polo и Renault Clio).
 

Тайнственост до последно около новата Fiesta

Новата генерация ще е с по-луксозен интериор, допълнителни системи за сигурност и, ако се съди по шпионските кадри, с чувствително по-обемен багажник.

Тагове: ford fiesta
0 от 500
  • #3
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Последния модел на фиеста е един много здрав автомобил. Особено с атмосферните бензинки 1,25 и 1,4. Коли на по 150 - 200х. километра си вървят само със смяна на консумативи. Не случайно им дават 5г. гаранция без ограничение в пробега!
  • #2
    14 rate up comment 1 rate down comment
    ElPatron ( преди 7 години )
    Фиестата все пак е модел отпреди 8 години, ако не бъркам, и само с един козметичен фейслифт. Нормално е да е назад в тестовете :)
  • #1
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не знам за продажбите, но след тест на АутоБилд най-добрата кола в този клас за момента е Hyundai i20. Фиеста не попадна дори в петицата. Отнесе унищожителна критика за ниското си качество и лошата сглобка. А бе, Форд. Той не боледува, направо умира.